dimecres, 14 de novembre del 2007

samarretes semprepatint


Seguint ordres de debesseresse penjo propostes de samarreta d running pq tothom pugui dir la seva i triar talla. Espavil nois !!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En relació a les camisetes, aquestes de les fotos no sé quines són, però si la proposta primera de les Millet no us agrada (el preu(36€), la forma ,el color, etc)ho podeu dir (però digue-ho,ja que vaig estar a punt de demanar-ho) no hi ha cap problema. Ahir Albi i jo vam veure unes nike que valien 15€ de licra i cenyida i 20€ de fibra no cenyida. El color que hi havia més talles era el granate.
Seria bo que tothom digués la seva.

Anònim ha dit...

la meva opinió sobre el tema es la següent: per 36 € per una samarreta de running, la samarreta m'ha de garantir una marato en 3 hores... per no perdre el mon de vista us recordo a tots k 36 € son 6000 peles !!! Jo diria k amb 15 eurets per una samarreta d tirants va k mos estrellem !!! Per una altra banda, crec recordar k debesseresse va dir k la copi "patrocinava" les samarres, pt hauria d ser ell k fiques un tope de preu, crec jo, jo ja vaig dir k d'este tema m desentenia k amb el blog ja tinc una feinada...pero no hi ha manera xiquet !!! La samarreta d la foto es NEW BALANCE...a mi la veritat es m es igual qsv marca, tan sols es tratava d fer patxoca !! Debsseresse diu k hi roges, negres i taranges...

Anònim ha dit...

NO ES TAN COMPLICAT COLLONS !!!! AH, i una mica de participacio quan la gent demana algo, sigo aportar comentaris o sigo qui vol samarretes...UN POQUITO DE PORFAVOR COLLONS !!!

Anònim ha dit...

ES K AL FINAL M FEU PARLAR MALAMENT, OSTIA !!!

Anònim ha dit...

jajajaja, sembleu crios. I després dieu que es fàcil muntar un soparet de quintos. Si quatre que sou i no us podeu aclarir per la samarreta. jajajaj

un petó i anims eli

Anònim ha dit...

sembleu diu ???? SOM CRIOS !! i a + a + cada any mes tendrets...thanks pels petons i els anims guapa