diumenge, 27 d’abril del 2008

I CURSA D LES FITES -POBLA d MASSALUCA

Ahir dmg va ser un día completet per a la colla tot i alguna baixa d'ultima hora. Per una banda el trio d la foto (aclaració: el del mig dels 3, k no porta la samarreta d l'equip es colibri.....SENSE COMENTARIS !!!) vam anar a la 1era edició d la cursa de les fites (18KM), al poble proper d La pobla d massaluca i per una altra banda tb vam tenir una bona representació a la mitja d balafia jq van fer cap trepa, camil i els germans garcía. A + a + a la pobla tb vam trobar a un altre flixanco, al xavier benet k tb es va atrevir a fer la cursa.
Per lo k respecta a la cursa d la pobla, era el debut d robert a les curses de muntanya, colibrí i jo ja portem unes quantes a l'esquena, jo per completar un bon día d'entreno vaig anar fins a la pobla per camins amb la BTT amb la qual cosa m va tocar aixecar-me a les 6h30' per fotre'm el plat d'arros d turno i sortir amb la bici del poble a les 7 en punt amb la primera claror del día i amb el plat d'arròs a la gola !!! en total 42 kmts previs a la cursa i evidentment per arribar a la pobla picant cap amunt....arribo una mica justet però colibri i robert ja tenien controlada tota la logística i tan sols he d'empaquetar la btt a la furgo i canviar-me una mica, l'escalfament tb el deixo per un altre día k ja venia prou calent jo...No se quants deviem ser, però no molts, uns cent i pico suposo, tret d sortida i colibri k ja marxa al km 1, rober i jo ens ho prenem amb mes calma i anem fent xino xano i fent petar la xerrada fins al primer repetxo important....tot i això robert m comenta k anem per davall d 5' el km i diu k va massa ràpid, a mi m'extranye pq no me sembla k el ritme sigui per davall d 5' pero continuem així...al repetxo marxo una mica i vaig a buscar a colibrí, l'agafo al km 8 i pico i li faig una brometa d rigor...jo continuo una mica davant pero pràcticament ens veiem tota l'estona, la cursa t un recorregut vairat i ràpid amb molt bones vistes i un paissatge bastant guapo. La part dura d la cursa es un km (del 15 al 16) k es pràcticament obligatori fer-lo caminant, per lo demes es pot anar fent...al final arribem pràcticament els 3 junts, nomès amb un minut d diferencia: 1h34 per a mi i 1h35 per a robert i colibrí k entren juntets a meta en els puestos 41, 47 i 48 respectivament (d 99 acabats), el xavi benet ha corregut tota la cursa amb un esguinç k s'ha fet al km 1 !!! i tot i això ha finalitzat en 1h55'. Com ha curiositat el winner ha fet 1h11 per cobrir els 18km. Al final un bon plat d llonganissa a la brasa i cap a casa, contents d la cursa i d haver fet un bon entreno.

Per lo q respecta a la mitja d balafia i per lo k he vist a la web, un bon paper dels nostres: camil i trepa en 1h30', carlos en 1h33' i david, patint d lo lindo però amb més merit k cap d natros per lo poc k deu entrnar, en 1h48. Esperem els vostres comentaris nois.

PD. no heu trobat a faltar a ningú en les compes d este finde ???

6 comentaris:

Robert ha dit...

ostia Joan Carles, per segons no has trepat una altra possició al TOP10.
ja deia jo q notava un aler al clatell a la pobla d massaluca, em girava i no veia a ningú... ara ja sé de qui era!!!

Anònim ha dit...

Colibri:
Com podeu observar a l foto, els dos specialmens que tinc al costat fan dos pams bons més que jo... No vaig poder ser ni un base, en aquells temps, com a conseqüència de la talla. Per aquest motiu la super samarreta del Semprepatint, que està força tot i que el meu físic menut es veu invadit per una sobredosi de roba. És a dir Pantani: Ke me va enorrrrrmeeeeee. Recorda que vaig ser el primer i l'únic que porto i deixo anar als 4 vents indumentàries que altres tant sols es posen quan lis rota. Bon profit i fins la pròxima.

joan ha dit...

k dius k deixes anar als 4 vents ???? menos lobos chikiliquatre k a les fotos d la cursa d les escales no sembla k t vagi tan enorme !!!!

Anònim ha dit...

Txeics! el que passa a colibri és que li agradaria portar la samarreta arrepretadeta com els maquineros i a conjunt d'aquelles malletes amb rejilla!!! jejeje!

joan ha dit...

si li va tan enoooooooorrmeeeeeeeee, igual t serveix a tu chino !!! Com a TOP vull dir, ara k s'apropa l'estiu....per ensenyar una mica d melic !!!!

Anònim ha dit...

Pos ja ho provaré, a veure si seré la sensació de l'estiu!!! jejeje