dilluns, 3 de desembre del 2007

SETMANA + 2

dll 3 des : 5 x 400 en 78" (apretadetes !!!) 400 R, a la pista, total 40 ' . Entreno EXIGENT ( els que esteu acostumat a fer series de 400 ja sabeu k son prou agòniques...) per a lo k estava acostumat, a més a més avui fotia un dia fastigòs amb una ventada huracanada. No tinc gens clar k estiga preparat mentalment per fer 2 o 3 setmanetes d'entreno fort. Ho aniré madurant durant esta setmana i no tardaré en decidir-ho.
dm 4 des : DESCANS
dx 5 des : 50´trote, inclou un 5 MIL a PISTA ( on un 5mil és un 5mil !!!) en 19´58" , les ppm del 5mil millor ni us les conto.... això encara m crea més dubtes per intentar una mitja a c/p per fer una bona marca ja que tot i q tinc les cames i el cos preparats, mentalment ara per ara no me vec patint una mitja dsd el km 1.
dj 6 des: "festa": encara m fa mal tot dl 5mil d'ahir !!! follet tortuga ja no te el cos per stes tonteries...
dv 7 des: 50' d trote alegret
ds 8 des: 1h d trote playero suau per bcn,a les 8 dl matí amb un ambient runner estupendo i amb la ciutat k encara es començava a despertar llavors ! desprès esmorzar d 5 estrelles i dinar a "cal pinxo" a la barceloneta, tot un clàssic recomanable: http://www.pinxoplatja.com/entrada_c.htm !!!! potser calia trotar un ratet mes per assimilar l'esmorzar i el dinar !!!....dmà penjaré una foto d un "paquebote" k he vist k us sonarà a més d'un !!!!
dmg 9 ds : 55'd trote suau d bon matí per obrir una mica la gana per atacar d nou l'esmorzar d 5 stars !!! per acabar el finde com 10 mana, dinar al clàssics dls clàssics d tgn, http://www.eltiberi.com/

"autorretrats" a la barceloneta, a trenc d'alba....





2 comentaris:

Anònim ha dit...

no cal descansar tant que en estos entreno q fas ni pots fer tres de seguits

Anònim ha dit...

encara no t'aclareixes amb els comentaris, eh ???? anonim diu : COBARD, MES K COBARD !!!! per fer-t la festa a tu puc descansar 8 dies a la setmana si conve !!!!