diumenge, 23 de desembre del 2007

SETMANA +5

dll 24 des: 45' trote suau d recuperació dp d l skating d'ahir k m deixa les cames tokades a puestos inverossimils...
dm 25 des: NADAL; 35 km suaus amb la btt i amb un fred k pela !!! a l'arribada al poble enganxo a camil entrenant amb "llebre" per la flixanco-nadalenca... i a alex k tambè havia sortit a rodar l'agafo amb les mans a un ganivet amb una fulla de 2 pams k m sembla q es el portarà a la "mini-cursa" !!!
dx 26 des: SANT ESTEVE; aquí baix per desgràcia no el coneixen o sigui q es dia d curro. avui DESCANS.
dj 27 des: un altre dia sense ganes d fotre res !!! al final he sortit a trotar 50 ' amb algun canvi d ritme pk m feia il.lusió estrenar el joguet k m'ha portat el pare noël :










U can see more at : http://www.polariberica.es/html/segments/Running/RS800g3.html

dv 28 des: 40' d trote suau, he intentat fer un milqui a la pista per veure l'estat d forma d cara a la mini-cursa, però he abandonat a mig intent....ha sigut bastant trist !!! no se si ha sigut pq el ritme no era el k tocava, pq no estava motivat, pq no era la millor hora o pq ja no tinc el cap en el running però el resultat ha sigut trist !!!! A la mini-cursa m dedicaré a fer fotos per fer un bon reportatge !!!
dss 29 des: avui no fotre res de bo !!!, matí de curro i dp dinar d la colla al priorat: POR M FA !!!! si el dinar i la sobretaula no m deixa molt malmetut dma al matí amb la fresqueta sortida d btt i per la tarde a riure una estona a la mini-cursa !!!
dmg 30: tot segosn lo k estava previst, pel mati 30 kmts amb la colla de BTTeteros del poble, amb un fred d mil dimonis i per la tarda tb segons lo previst a la mini-cursa a "fer riure"...per enguany ho donarem aquí per finiquitat pq demà no tinc temps material per a res mes....això si, el dia 1 ha tornar-hi !!!!