dimecres, 6 de gener del 2010

SETMANA 1

RESUM SETMANAL :

NAT : 1H en 2 sessions
SKATING : 2H en 1 sessió
BTT : 1H45' en 1 sessió
RUN : 1H45' en 1 sessió
TREKKING : 4H05 en 1 sessió


dmg 10 gen: TREKKING d 4h05' que teniem pendent feia temps per acabar de perfilar el recorregut d un trote d monte per un find d trainning camp k us estic preparant per a més endavant...Us mantindré al tanto !

dss 9 gen: RUN 1H45' av 156 ppm, d trote off-road dp d'estudiar una bona estona una ruta lo més resguardada possible de la ventada k continua fotent i k descarta totalment qsvol intent d sortir en qsvol tipo de bici. Al final, forraet d wind stopper excepte el nas i cap a la mar amb vent de cul la majoria de l'estona jq amb lo vent d cara la rasca era considerable.

dv 8 gen: NAT 30' en vista del temporal de fred i VENT hurakanat k fot avui per aquí la decisió més encertada era tornar a la piscina o sigui k dit i fet, el find si això amaina una mica ja complirem amb el run i el btt pendents. Avui ha sigut l'última sessió de natació d lo k podriem anomenar aclimatació ( o anar a pasar l'estona a la piscina ... ) , a partir d la set k ve ja intentaré fer sessions una mica mes planificades i amb cara i ulls ( ja en parlarem ! )

dj 7 gen : NAT 30' suaus + sessió a ca l'osteòpata per acabar d'adreçar tot els musculs d la zona dorso-lumbar bastant castigats per ser un globero del skating i deixar-ho tot al puesto.






Indecisos....NICE ens espere !!! Nomès kden 252 de les 3000 places....desprès tot seran lamentacions....




















dx 6 gen:
BTT 1H45 per estirar les potes, amb ganes d'agafar la btt dp d tants dies castigant-les potes a l' skating, suaus, ligeritos, av 142 ppm.

dm 5 gen : DESCANS, amb el viatge d tornada a caseta com a únic objectiu.

dll 4 gen : SKATING . Ja hi tornem a ser, això ja va de debò, contador mental a zero, setmana 1 de nou i gairebé 6 mesos per davant fins el IM de NICE o sigo k a partir d'ara a SUMAR tot el k es pugo i punxar lo menos possible, vamos allò de "sin prisas pero sin pausas..." Per variar i al igual que els últims 3 anys començo el contador i la preparació de la temporada fent un mini stage d skating, enguany repetint a Llanos, maybe el millor puesto per fer-ho i per qualitat de neu en estes dates, me serveix per una banda per recordar com es fiquen els skis abans de fer cap al campionat d ESP de triatló d hivern i per altra banda es un entreno de puta mare per exercitar TOTS els musculs del cos, avui i com a colofó als 4 dies d stage a LLanos, 2 H més al sac amb el cansament acumulat dels 4 dies patinant però amb sensació de progrés encara que sigo poc i lent...

Aquí podeu veure els FONAMENTS del skating en una seqüència en pujada sense pals....transferència d pesos d'un ski a l'altre i a fer lliscar els skis plans damunt la neu.... si us fixeu els que heu patinat amb patins en linea veureu k bàsicament es lo mateix moviment ! la teoria es fàcil, portar-ho a la pràctica ja es una altra historia !!



































5 comentaris:

Albi ha dit...

Ep! Això ha millorat noi! Potser encara sortiràs sencer de l'esqui de fondo dels trons. Pregunta del millon de dolares!!! Que detestes més: La Natació o l'esquí aquest???

joan ha dit...

no hi color....lo pitjor es la natació amb molta diferència....amb l'skating pateixo un ou però XALO un munt...lo de la natació no te nom...

Albi ha dit...

Que tremolo Lobo!!!

Albi ha dit...

Ostic Noi! Ja ens contaràs com es fa això de sessions de Nat amb cara i ulls!!!

joan ha dit...

bueno, es k fins ara nomès feia k jugar amb els patitos dins l'aigua i poca cosa mes home !!!