dilluns, 7 de desembre del 2009

SETMANA 50

RESUM SETMANAL :

NAT: 1H05' en 2 sessions
BTT: 6H20' en 2 sessions
RUN: 1H en 1 sessió

TOTAL SETMANAL : 8h25'

dmg 13 des: DESCANS per donar un dia d repòs al genoll k tot i anar pel bon camí encara el tinc una mica tocat, demà espero k ja estigo OK. De totes maneres, hem aprofitat per fer 1h40' d walking ( i veure in situ com r1H esponia el genoll) pels nous camins del meandre acabant dalt del castell per vore com van les obres d restauració.

dss 12 des: BTT 3H20' av 146 ppm d'autèntica xalera d BTT, xalant descobrint camins nous, amb bici al coll alguna estoneta i "galleta" a la trialera d turno, a hores d'ara encara estic amb la bossa de gel al genoll per veure si el puc salvar per trotar una mica demà.

dv 11 des: NAT 30' mal contats i gràcies.

dj 10 des: RUN 1H d trote alegret.



dx 9 des: DESCANS no programat.

dm 8 des: BTT 3H en un altre día esplèndid per la pràctica d la bici d monte, tot i encertar amb la indumentària adequada, cosa k no sempre es fàcil en aquesta epoca d l'any al final he acabat suant de valent a les pujades. Nomès falta k caigon 4 gotes algun día pq el terreny estigo una mica enfangat i poder disfrutar al 100 % de la btt. Avui, de nou descobrint camins per l'altra banda del terme, la k tinc menys trillada i la k te infinites possibilitats d rutes llargues.

lo poble, "enmarcat" :

















dll 7 des:
NAT 35' per primera vegada dsd fa molt temps no he tingut la sensació de portar el banyador forrat de plom ! mentre feia llargs ja anava pensant amb lo k patiré a Nice, per nadar al mar els famosos 3,8 km envoltat de 6000 colzes desafiants....la foto fa respecte, eh ?

5 comentaris:

Albi ha dit...

Quin poble paio? Estaves per Flix?

Albi ha dit...

Vale noi! Ja he ampliat la foto i he vist que no era Flix...

Anònim ha dit...

POLLO
Xaxooos!!!me muerooo de ganaaas d'anar cap a NICE!pero ho tinc molt xungo, dia 25 tinc una boda.
Pantani, Irontrepa, i ñoñoman?q'en diu de tot això?

joan ha dit...

ha parlat un POLLO o una GALLINA ??? kagon tot !!! ESPAVIL !

joan ha dit...

POLLO : nice es el 27 !!! si la boda es el 25 tens temps de sobres per agafar la P3 i pujar calentant potes ! ;)