dimecres, 11 de novembre del 2009

SETMANA 46

dmg 15 : BTT 2H28' a la I Marxa trencanoseque d Corbera d'Ebre, ben orgatizada i amb un recorregut prou durillo diria jo, a mi personalment se m'ha fet molt llarga, hi havia 2 opcions de 32 i 44 km, he triat la llarga i he patit prou, he arribat amb un mal de potes considerable, normal d'altra banda ja que dp d tants dies sense fotre res de bo les cames no tenien gens de chicha. Per cert, erem una bona colla d gent del poble, Mario ( 6è ), Xavi, Mario F., Gerard, Mese,Alex, Ruben, Mirokurov i algun altre mes que ara no recordo, ultimament estos del C.C. FLIX estan a tots los saraos....BEN FET !

dss 14: DESCANS

dv 13 nov: BICI 1H15' , lo turmell aguante sense problemes, però les potes estan buides !

dj 12 nov: NAT 30' continuant amb la setmaneta de retrobament aquàtic, més o menys ha anat així :



















dx 11 nov:
NAT 25' again, dp d una bona estona a les mans de l'osteopata intentant ficar les coses al seu puesto. Us penjo una foto d'avui a la piscina :










dm 10 nov : DESCANS

dll 9 nov : NAT 25' bueno, com esta setmana faré bondat per preservar el tema del turmell i veure si poc a poc vaig reconduint el tendó rebel al seu puesto, queda descartat totalment el trotar i la bici pràcticament tambè o com a mínim fins dv k sortiré un ratet per provar si puc pujar a la marxa de corbera o no. O sigui k l'alternativa per fer algo decent pasa ( molt a pesar meu ! ) per tornar de nou a la piscina, o sigui k avui ha sigut el dia d retrobament aquatic, dp de mesos i mesos sense ficar un peu al recinte en qüestio. El resultat us lo podu imaginar. Per cert si algú esta pensant k la natació tampoc es molt recomanable pel turmell ( per la patada ...) es k no m'ha vist nadar ! ;)

4 comentaris:

Albi ha dit...

Bueno paio! Això ja pinta millor. Ja t'has posat a la piscina i tot. Un turmell en mal estat, pot veure les estrelles amb la patada ... Ojo, ojo, que ja tenim una edat per cuidar-nos.

Xavvv ha dit...

Espero que et milloris company , ja se el que es aquestos malts i son molt pestosos , perque no fam molt malt pero no et deixen fer res.

Xavvv ha dit...

Has vist les news de Jaca????, al final potser ni es fa el Duatló.

joan ha dit...

no ho havia vist Xavi, ho acabo de mirar i ja es definitiu, NO ES FA ! :(