diumenge, 27 de novembre del 2011

SETMANA 47

TRIOMFANT PER VALÈNCIA !!!
ENHORABONA ALS 4 !
MEGACRACKS !!!





p.d. Foto robada del bloc d ferran.

Setmana complicadeta, a les seqüeles musculars de Calatayud s'han sumat temes extra esportius k no venen al cas i k han dificultat bastant el poder fer una setmaneta decenta. Finalment acabo amb un dia rodant pel VLDRM 1h molt suau, un dia de GYM, i un finde salvant los mobles : ahir 3h15 damunt l'Argon i avui, 45' d trote suau vora el riu. La setmana k ve, mes i millor ! ;)

2 comentaris:

Irontrepa ha dit...

Xeic, gràcies pel post. La veritat és que per part meva vaig tenir que regular ja que es va fer llarg a partir del 26 vaig passar d'anar a 4'04"/km a perdre poc a poc sense afonar-me però perillant el sub 3h. Al final 7 segons a favor meu.
Tu gasta les Trabuco i anima't a preparar la de Barna ( hem sembla que Camil, Ferran i Robert hi tornen).
Àlex

joan ha dit...

7 segons....TOT un MON, una eternitat que només aquells que han CORREGUT una marató i han patit en 1era persona la llei IMPLACABLE de la distància, quan sense saber ni com ni perqué a partir d un determinat moment cada km es transforma en mes segons k l'anterior i així un darrera l'altre...NOMÉS aquells que han pasat per aquí sabem lo MOLT que estos 7 SECONDS signifiquen !!! ENHORABONA DE NOU, CRACK !