dimarts, 18 d’octubre del 2011

SETMANA 42

dmg 23 oct: III MARXA BTT LA SALZADELLA (2,50 H aprox ) Avui m torno a ficar un dorsal again i apretar una mica el motoret... ens apropem a La Salzadella de bon matí a fer la marxa d BTT, 45 km's d camins i de molta senda i trialera....alguns trams ja coneguts, però la gran majoria no els conexia encara. Sendes de vertigen, d'aquelles que fan k baixos en lo cul gairebé a la roda de darrere i l'adrenalina a tope quan la roda de darrera no toca a terra, descontrol i sensació d'estar "alive" si arribes al final de la trialera damunt la BTT....moltes punxades, bastantes caigudes, pero un circuit molt ben currat...45 km's k es feien moooolt llargs. Al final una caiguda saltant per davant del manillar en una de les ultimes trialeres i de les mes pedregoses me fan arribar una mica magullat, però HAPPY ! Sortim dos-cents trenta i pico ....arribo el 39, suposo k uns quants hauràn triat la versió curta, pero : AL LORO ! ....QUE NO ESTAMOS TAN MAL ! ;)))) Aixo si, demà com a molt un banyet a la piscina !






FOTO DE L'ARRIBADA PER LA TXIKI !!!


dss 22 oct: BTT 1H45' suaus, en plan "verano azul"

dv 21 oct: DESCANS

dj 20 oct: RUN 45' . Avui crec k ha sigut el primer dia de l'any k rodo una estoneta per davall de 6'/km ! han sigut només 10 minutets però per algo es comença... poc a poc ho ficarem tot al seu puesto !

dx 19 oct:
RUN 50' d trote pel monte amb les potes cansades, av 147 ppm.

Jo ja ho tinc tot preparat, només heu de triar lo día ! ;)
































dm 18 oct
: 2H amb la colnago CX, amb 40' intensos (av 172 ppm) jugant a coneixer els racons i les traçades del circuit de MX-infantil.
dll 17 oct: DESCANS