dilluns, 10 d’octubre del 2011

SETMANA 41

dmg 16 oct: 20 KM d pateo acabant d perfilar la ruta per quan us animessiu d una vegada a baixar a fer un troting per aqui baix, per cer, la ruta ha quedat espectacular ! Al final, amb la calor k fotia....un altre banyet a la mar ! I això k pensava k lo del 12 d octubre ja hagués sigut l'últim ! ;)

dss 15 oct: RUN 45' suaus, trotant vora el mar sota una fina pluja....insuperable ! Per la tarde, 1h15' de diversió amb la colnago cx.

dv 14 oct: DESCANS

dj 13 oct: RUN 50' d trote monte suau amb les potes cansades, av 142 ppm

dx 12 oct: Dia festiu, aprofitat al 100 %. Un dia de platja estupendo, gairebé 30º a l'ambient i 2o i molts dins l'aigua, la veritat es k no recordo un 12 oct dins la mar, però no un banyeti fora, no....estona i estona fent snorkel perseguint peixets amb un mar com un plat i una aigua transparent...Increible per estar a meitats d'octubre ! Abans, però un RUN d 1 H suau vora el mar per camins i sendes espectaculars. Per la tarde trec la colnago de CX del seu repòs estival, 1H recobrant sensacions divertides. Un dia completet ! Diràs k poc a poc anem agafant rutinilla....















p.d. : Evidentment la data i l'hora de la foto no son correctes !


dm 11 oct: BTT 1H45' suaus, i arribant a casa gairebé a les fosques, senyal k el dia s'escurça a pasos de gegant. Merda!

dll 10 oct:
RUN 1H justa, molt suau, purgant excesos del finde.