diumenge, 25 d’abril del 2010

SETMANA 16

RESUM SETMANAL: 8 horetes i pico de btt/bici en una setmana post-marató amb una congestió important tota la setmana i d transició cap a lo que haurien de ser setmanes mes ben planificades i mal k me peso, hauré d tornar a pasar per la piscina d'una vegada.

dmg 25 abril: BTT 3h i pico. M'animo a fer la marxa d'Alcalà, 3 horetes i pico d'autentic Btt per un recorregut guapo, variat i bastant durillo, o com a mínim m'ho ha semblat a mi. Surto a meitat "pelotón" amb la intenció d'anar de passeig però conforme van passant los km's me calento més del conte fins k les potes m recorden k feia nomès 7 dies k havia fet una marató !



















dss 24 abr: BICI 3 h damunt la pinarello, suau i patint, com no pot ser d'altra manera pq en bici no estic ni B ni malament, senzillament encara NO estic. Cosa que a falta d 40 dies per la PR comença a ser preocupant. Av 152 ppm.

dv 23 abr: BTT surto amb ganes d fer un bon rato a ritme suau, pero a la mitja hora revente l'única peça d carbono que porto a la btt, la titja del sillín. Com deia Makinavaja : "pa'habernos mato !!! ", torno com puc a casa per completar 1 H.

dj 22 abril: DESCANS

dx 21 abr: BTT 1 H suau, suau.