dimecres, 20 de gener del 2010

SETMANA 3

TOTAL SET: 6H40

dmg 24 gen: CTO. ESP TRI H. 2H25

dss 23 gen: SKATING 1H a Linza reconiexent el circuit per demà.

dx 20 gen: SANT SEBASTIÀ, festiu local, solet primaveral d bon matí............per fí ! Arranco el dia amb un esmorzar d 5estrelles a les 9 am a una terrasseta davant la mar amb un solet estupendo i aquella tranquilitat meravellosa de la costa a l'hivern...el dia promet ! Tot seguit 2H30' d BTT, suaus, sense forçar, av 142 ppm tot i k m'animo a reconeixer una altra de les proves k us estic preparant per a un finde de multiactivity i allí faig 35' av 168 ppm tot i pujar sense forçar . Per la tarda surto a estirar les potes, RUN 45' rodant suau però incoporant 3* 5' a 170 ppm amb 2' R, bàsicament per veure si me'n recordava de rodar a menys d 5'/km ja que me penso k dsd el DU-X d Calatayud no he trotat cap dia per davall dels meus ritmes d patxanga i bueno tampoc es plan d sortir el diumenge a estos ritmes ! COLLONS si done de si un dia festiu entre setmana ! Llàstima k la resta no promet res de bo !


dm 19 gen:
DESCANS again, però avui no programat ! , la setmana laboral pinte bastos i segurament no podré fer pràcticament res en tota la setmana, sort k demà es festiu local i espero aprofitar una mica pq este find toque festa de la bona ;)

















dll 18 gen :
DESCANS, programat.

1 comentari:

Albi ha dit...

Quina xalera! Doblant entrenos com los Pros. Triatló d'hivern al cantó del carrer i tú; "com esos pelos". Ostic paio, ho toqueu tot i del més complicat. La Natació per una banda i l'esquí aquest pel l'altra. Ara MTB, ara la cabra per posar-nos a mitjes de 35 kms/h. Cada dia hauries de disfrutar del Sant aquest paio!!! Salut Pantani.