dilluns, 12 d’octubre del 2009

SETMANA 42

dmg 18 oct: DESCANS dedicant lo dia a altres tasques atrasades !

dss 17 oct: BTT 2H40 suaus fent la volta clàssica per la serra d'irta i gaudint d'un bon dia amb temperatura ideal per xalar amb la btt.

dv 16 oct:
Dsprès d 2 days aturat degut a unes jornades laborals interminables k me deixen absolutament sense ganes d fotre res a l'arribar a casa a les tantes, avui tenia ganes d fer algo amb cara i ulls. A l'estar 2 dies aturat havia deixat una mica de banda la sensació aquella de potes trinxads que m'acompanyava últimament o sigui k m'he trobat valent i he fet cap al VLDRM ( sinònim de patiment...). He optat per unes MULTITRANSICIONS de run/bici per completar 1H05' d pura agonia. Els resultats, previsibles...amb la bici els 4driceps a punt d'explotar arrastrant el 53'...i amb el run sensació d'agonia màxima amb lo pistó a punt d sortir per la boca, convivint a la "death zone" i amb la sensació d no avançar una merda...TRIST però es la crua realitat ! Estic per poques festes actualment ...Està nit m semble k haurem d'enxufar el COMPEX una bona estona si vull aprofitar una mica el finde i salvar mínimament la setmaneta.


Els PRO's a KONA'09 el finde pasat en SUPER SLOW MOTION ! màquines i postures per a tots els gustos !!! Sempre es pot apendre algo ! ;)







dm 13 oct:
RUN 1H05' d trote suau off-road pels PR's i GR's de la zona, a la vora del mar aprofitant k encara continuem amb temps de ple estiu.

dll 12 oct : RUN 55' d trote suau al tardet, amb les potes encara per poques bromes.

2 comentaris:

Albi ha dit...

Poques bromes!!! Segur que més senceres que moltes ... Eneko no ha rascat bola per Hawaii ... no tindrà el mateix entrenador de Trepa???

Anònim ha dit...

Molt bó lo video slow. Ja ho crec que s'aprenen coses!! Per cert Joan, mirate'l bé que quan passa la Chrissie Wellington es veu la prova d'un crim!! si,si, passa un sedan gris plata amb un paio amb ulleres de gangnster i un cadaver sentat al darrera!!!!
Perry Mason.(pitoi)