dilluns, 5 d’octubre del 2009

SETMANA 41

RESUM SETMANAL :

NAT: ---
BICI : 3H15' en 1 sessió
BTT: 3H50' en 2 sessions
RUN : 3H35' en 4 sessions

TOTAL SET: 10H40' k està molt b venint d'on veniem ! Llàstima k la setmana k ve no conto k puga fer ni la meitat d lo d'aquesta !

dmg 11 oct: BTT 2H suaus, estirant les potes carregades dls últims dies.

dss 10 oct: A les 06 a.m. de peu, carretera i manta i a les 08 a.m. a taula al Bar La Presa per començar el dia amb un esmorzar com cal. Desprès i sense perdre temps i carregats amb aixats i motoserra , markus, ñoñamstrong i el menda hem anat a fer tasques d recuperació al k possiblement sigo el millor sender ciclable k tenim al terme ( o teniem...) . Els k fa anys k aneu amb BTT ja coneixeu de sobres el "sendero de Sam", ara feia molt temps k no el feia i dss pasat vaig anar, però com a conseqüència de les obres de construcció de l'enèssima bassa de reg i de la consqüent autopista d'accès, el tram intermig del sender ha desaparegut sota la bassa k encara ara estant construit. Hem obert l'entrada del sender jq havia caigut un pi i estava inaccesible i hem pogut construir una "ruta alternativa" per la vora de la bassa per enllaçar la capçalera del sender amb la part de sota i bueno, evidentment no es te res a veure amb lo k era abans però val a dir k ha quedat tot el sender ciclable 100 % tant els trams d baixada com algun k hi ha de pujadeta. Desprès i abans de dinar he fet 1h50 amb la BTT reestrenant el sender, fent 2 pasades, confirmant k es pot fer sense ficar un peu a terra en la seva totalitat i estudiant diferentes rutes de pujada fins a l'entrada del sender per tancar el bucle. Un matí ben aprofitat !

dv 9 oct: BICI 3H15 per anar d caseta fins a Tortosa amb la pinarello xino-xano. Si no vaig equivocat es el primer dia dsd Roth k surto per carretera i el resultat el podeu endevinar....Un mal de potes considerable ! Per cert, al pasar per La Sènia-País del Moble direcció Mas de Barberans m'ha semblat veure jugant entre el aulivers un parell d tigres de bengala !!! Però no me fessiu molt cas k igual era conseqüència del globo k portava damunt ! ;-)

dj 8 oct: RUN 45' d trote cochino, prou cansat d potes i sense ganes d'arribar a l'horeta de rigor. I encara gràcies.

dx 7 oct : RUN 50' avui però a la pista, amb 10*200 en 40" (200 R) + COMPEX, per intentar recuperar una mica de "punch" i no fer el ridicul a Calatayud i altres cites properes pq si surto a ritme de Marató d IM a l'arribar a la T1 ja han desmontat la paradeta...

dm 6 oct: RUN 1H Una altra horeta al trote, avui però amb 3*5' alegrets (5' R) per trencar amb la monotonia habitual + doble sessió de COMPEX.

Per anar fent boca :


















dll 5 oct:
RUN 1H justa a ritme suau + un sessió de COMPEX a l'arribar a caseta a veure si poc a poc fico les potes al puesto k ultimament les tinc sempre cansades sense fotre res de bo. Avui mentre trotava xafant ous he començat a rumiar amb l'any vinent tot i k encara estem a l'octubre jq d'aquí a final d'any a part de les DU CROS k faci bàsicament per disfrutar, poca cosa mes faré...o sigui k el cap ja està mes al 2010 k al 2009. Bueno, pues avui mentre trotava he anant pensant amb les motivacions bàsiques per l'any vinent. He pensat k probablement torna a fer una Marató de primavera com al 2008 jq es una bona manera d'obligarme a entrenar el run i de crear una bona base per les compes importants dels mesos de juny-juliol. Així doncs la idea bàsica de partida seria: Disfrutar de la temporada d skating fins al CT. ESP d TRI-H (aprofitant el fet k enguany ja no currem CAP dissabte, repeteixo : CAP DISSABTE !!! ), dp buscar una "marató de primavera" a un puesto suficientment atractiu ( maybe London ???, peut-être paris ?? ... ja en parlarem ), dp com a Novetat destacable la PARIS-ROUBAIX (260 kmtets de no res...), segurament una setmaneta abans d Zarautz....i quedaria per concretar el IM d la temporada ( Zurich, Niça, Roth....) depenent si finalment podem montar una Expe com deu mana... Entre mig algun HALF i altres compes "de relleno" per anar afinant el puntet de forma d cara al IM. Bueno, no te mala pinta , no ? Com a mínim suficient per tenir la motivació k farà falta per entrenar a l'hivern ...ja ho anire concretant mes !

10 comentaris:

ñoño ha dit...

jo ja estic preparant la caminada popular del 2010, a topeeeeeeee¡¡¡¡

Anònim ha dit...

POLLO
La plani fa bon pinta noi! aquest any m'agardaria fer Zarautz....millor canvio el verb x FARÉ ZARAUTZ.
Respecte a l'IRONMAN hem de fer un soparet i estudiar el tema, ami qualsevol find hem va b!
PD: ÑOÑO no t'eskquegis que en 7 kilos menos no ia qui et pari.

joan ha dit...

POLLO: ben fet si senyor, XALARAS FIJO ! nomès cal estat pendents del dia de les inscripcions k volen en 5 min !

Ñoño: sense comentaris...per cert, l Ironcat esta aqui a la vora i corres a casa i es un recorregut planet ideal per fer PB i....bueno no t dic res mes : " tu mismo " ;)

p.d. has pogut aguantar el ritme d la jefa ?

Albi ha dit...

Pofesionals! I les curses del poble, k !!! Molta pro, molta pro, Paris, London, ostic paios com us va la marxa.

joan ha dit...

curses ? poble ? de k me parles ?

ñoño ha dit...

m'he limitat a anar a roda en la parenta. i arribat fins al final pero a roda. jajajaj

Pau ha dit...

Te molt bona pinta la Paris-Roubaix, em faria gracia fer-la, pero tinc com a objectiu prioritari per l'any que ve la Pedals de Foc NonStop, apart d'altres coses. L'any que ve el dedico a la Btt. Aviam si organitzeu una bona grupeta i xaleu molt.

Pau ha dit...

Per cert Joan, quins programes sols treballar en lo Compex? El fas servir com a complement de la preparacio o nomes com a recuperador? La veritat es que va super be, pero de vegades fa perea posarte alli enganxat segons quins programes que duren un ou!

joan ha dit...

el compex el tinc farà uns 5 anys diria jo i dels 2mil prog k te el meu m semble k hauré fet servir 5 o 6 i bàsicament 2 o 3 ! SEMPRE de RECUPERACIÓ, el de rec. activa bàsicament sempre i de vegades algun altre ! no l'he fet servir mai de complement d la preparació tot i k segur k aniria de puta mare, pero faria falta MOLT temps !!!

joan ha dit...

La PR 6 d juny, PEDALS finals juny ! Es un excel.lent entreno per la PEDALS NON-STOP ! pensa-ho d'aki a k s'obron les inscripcions k dp t farem enveja ! ;)