dilluns, 9 de juny del 2008

SETMANA 24 ( LW 2 ZARAUTZ !!)

dll 9 juny: NAT 1500 M suaus amb PB, una sessió d tràmit k m'ha servit per estirar una mica els músculs de l'esquena. Esta setmana intentaré fer cada día alguna reflexió sobre el TRI d zarautz per apropar-vos una mica més a la prova. Com ja us vaig dir fa mesos, es una prova amb molt d prestigi dins el calendari nacional, i reconeguda com una de les més guapes, tant pels recorreguts, com sobretot per l'ambient d la prova amb tot lo poble volcat amb la cursa ! com no podia ser d'una altra manera el NIVELL d la penya no desentona...estos son los primers d la llista, a veure si us sonen...

Zarauzko Triatloia 2008 Behin-betiko Zerrenda. Lista Definitiva. : _

1 ENEKO LLANOS BURGERA MASCULINO / MALE
2 Mikel Elgezabal Fernandez MASCULINO / MALE
3 Clemente Alonso Mckerman MASCULINO / MALE
4 Cameron Brown MASCULINO / MALE
5 HEKTOR LLANOS BURGERA MASCULINO / MALE
6 Francisco Pontano Roldan MASCULINO / MALE
7 Gregorio Caceres MASCULINO / MALE
8 Felix Martinez MASCULINO / MALE

i Fdo Garcia Aja, i Iker Rozas i així fins 475 makinorros....gent k ha fet TOP 10 A HAWAII (ENEKO TOP 5!!! ) , serà flipant veure com caminen esta gent amb la bici (quan m doblon OF COURSE !!!) I EL 475 d la llista es ni + ni - k Peio ruiz cabestany !! un altre crack en tot lo k fa amb moltes batalles a la seva esquena....serà un luxe estar entre tota esta penya !!!

dm 10 juny: TRANSICIÓ suau 1H BICI (30') + RUN (30') av 154, com dirien a la F1 "amb reglatges d carrera" es a dir, la bici montada tal com anirà, el TRI tratje, les sabatilles i mitjons d la cursa etc... sense forçar més k en algún momentet d la bici pq no me ser estar quieto i aprofitant l'únic moment del día k no tenia pinta d diluviar...Creiu-me d veritat k estic ja fins als collons d tanta pluja !!!!
Avui us penjo una foto del inici del "muro d aia" d 6 km tal como ho trobare dss, per si no ho veiu prou B, diu textualment: "AKI EMPIEZA EL INFIERNO", no us contaré res més d la pujada per no fer-me pesat i a + ja fa una estona k he decidit k no continuo llegint este foro (clickant a la foto us adjunto el link) pq si continuo llegint al final m cagaré abans d la sortida !!! Us recomano llegir la crònica d un finisher a zarautz (EMI) que hi ha a la primera pàgina pq és genial !!!
dx11 juny: RUN 35' d trote suau av 144 ppm . Possiblement sigo l'última sessió abans d zarautz jq demà tinc un dia liadillo d sol a sol per motius laborals i dv està dedicat a la logística dels preparatius, i viatge o sigui k pràcticament ja està tot el peix venut...a partir d'ara la rutina de habitual càrrega de CH per estos casos !!!
dj 12 juny: DESCANS , tal com estava previst, avui ja no he pogut fer res de bo !!! son les 22 i mitja, demà matí marxem cap a dalt i encara no tinc res preparat, per lo k no tinc temps per a gaires coses, nomès donar-vos les gràcies a tots pels ànims i per la SORT que m'heu desitjat que en este cas si k pot ser un factor decissiu ( per l'estat d la mar, la pluja per la pujada....), no se si podré contar-vos gaires coses fins a la cursa però ho intentaré !!!

ESTA ES BONA NOIS, PUBLICAT AVUI A LA WEB DE LA PROVA:

ÚLTIMAS NOTICIAS

Cambio recorrido bicicleta


Por obras en el tramo de bajada de Lokate, la subida a Aia se hará por Errota. Pendientes superiores al 20%.
12 Jun 2008
de puta mare !!!!!!!!

dv 13 juny: DESCANS i viatge cap a Zarautz
dss 14 juny: ZARAUTZKO TRIATLOIA (+ info a la crònica)
dmg 15 juny
: DESCANS

RESUM SETMANAL:

NAT: 4000M
BICI: 3H30'
RUN: 2H13'

7 comentaris:

joan ha dit...

en esta llista hi ha uns quants màkines amb unes estratosfèriques SUB9H al IMAN !!! Algú sap quants ???

Anònim ha dit...

Collons nen, quines mules! L'Eneko va fer història l'any passat per ser el 1er espanyol en guanyar el Triatló de Lanzarote amb un temps de 8h 49' 38''. El pinxo del Mikel Elgezabal ve del món de la bici, exprofessional de Paternina amb alguna que altra participació a la vuelta a Cuba i quedant el 10è. I la bèstia de Cameron, sense comentaris; 8h 24' 49'' al Triatló de Bonita New Zeland de fa uns dies. Però suposo que el Joan Bagés, sense aquest currículum, és clar, els supere en ganes, ansies i moments desitjats per envolta's d'aquests monstres i compartir el sacrifici al seu costat. Aupa Pantani, que com es despiston ... lis fas la ratlla, o no?

joan ha dit...

los llanos brothers estan los dos per davall d 8h20, Pantano tb sub 9h...clemente i felix son 2 institucions vives del TRI NACIONAL....la veritat es k fan respecte, son penya de mitja superior a 40 km/h en un IMAN !!! DE UN ALTRE PLANETA !!!!

Anònim ha dit...

Pantani! He llegit la crònica que dius i ... deu ni do. De totes formes, ja saps on collons vas. Una altra cosa és anar a un puesto sense preparació i lluny d'imaginar-te el que t'espera. Recordo a una plaça de Paüls, un diumenge al matí, vas dir-me:
- Mira noi, aquí no hi ha ningú amb tant pocs kms i sense entrenar com tú. Jo amb un mal de ventre de locos i sense escapatòria vaig deixar-me portar com aquell que està en una secta. M'entrego a la vida, i així ho vaig fer. Tenia la sort de tenir a la llaga de Pantani al costat. La sort de les ampolles de glucosa i pastilles d'Aquarius i barretes de tota mena que anaves passant-me. Creus que realment pot esperar-te algo més dur que allò? Vas veure les meves cames com es movien? I tant que ho vas veure, vas encarregar-te de recuperar-les amb algún que altre massatge,anava tant i tant sota mínims que gairebé cridem al paio de la KTM que vingues a la meva busca. Tornem a lo mismo... penses que pots patir més que aquell infern. Et puc dir amb rotunditat, que segur que no, que no has de tenir ni por ni osties, tú pa lante i si en algún moment ho veus xungo... t'entregues a la vida com aquell ninot que monte els pollos del copon per aquelles muntanyes dels ports. Aupa Pantani!!!

joan ha dit...

el problema no es patir, això no me fa gens de por !!! No patiré més d lo k ja he patit per estos mons d déu, el puto problema SON ELS TEMPS D TALL !!! això es lo k me fotria un ou, arribar a la T2 aen 4h03' i k no me deixon continuar PATINT...això es lo k me fotria d molta mala llet pq a patir no me guanyen gaires !!!!

Anònim ha dit...

Paio! On collons està la penya?
Per on tenim al David i Ramonet? I Trepa, que encara dona pedals per algún lloc amb Rasmussen vestit de negre? Avui noi, he fet descanso pasivo (re de re). Tinc uns gemelos durs com a pedres i una gana i una son de locos. Avui comentaves que t'esperava un dia complicat i demà ja et vec en les bosses i la cabra (Cervelo). Ja estàs Pantani, et queden uns instants per al banderazo de salida... Neopreno, vistes de Getaria i un aigua cantàbrica que et dona la benvinguda. Esperem, desitjem i preguem que tot vagi bé. Demanem que tingos el màxim de moments per recordar i tots ells amb dòsis de positivitat, es clar! Ja ens informaràs de la fita, ara et toca a tú. Fa uns dies estavem amb Trepa per l'Ampolla creuant els dits i cridant com a posseits... Dissabte vinent és el teu torn; cal deixar dalt de tot l'eslògan que algún que altre dia vas decidir fundar per identificar aquesta tribu, la nostra tribu. A tope i sort Joan!!!

joan ha dit...

THANKS poeta !!! espero estar al nivell d la teva prosa !!! T intentaré mantenir informat !!! lo del dia liadillo s'ha complert, he arribat a casa a les 9 !!!