dilluns, 19 de maig del 2008

SETMANA 21

dll 19 maig: NAT 2500 M ( 1500 progr + 1000 pb suaus)
dm 20 maig: BICI 2H av 159 ppm per terreny trenca-cames, durillo !!!
dx 21 maig: NAT 2000 M (1000 aer + 1000 PB en 40') + RUN 1H15 d trote av 156 ppm. A la piscina un día d'aquells amb sensacions lamentables tot i mantenir el ritme d 2'/100 sense gaires esforços extra i al running un trote per inercia sense més historia. Demà si fa bon día i les potes m'ho permeten, a DOBLAR again...
dj 22 maig: TRANSCIO: BICI 1H clavada 100 % acoplat, xispejant cosa k m feia ser prudent a les corbes, per 33,77 km, av 157 ppm i pupitaaaa a les potes + RUN 8 km en 37' min, agonitzant i amb les potes petrificades, av 163 ppm i una suada d les k fan època. No era l'entreno previst però en vista d la pinta d pluja k tenia el cel i l'estat lamentable d les potes el tema no donava per res mes...i SORT K DMÀ DESCANSO !!!!
dv 23 maig: DESCANS, tal con estava previst, aixòs si, 600 km amb el cotxe per arribar a zarautz, amb la qual cosa al sortir del cotxe tinc les potes pitjor k un día d'entrenos dobles, a + el find amenaça pluja a dojo o sigo k ja veurem...
dss 24 maig: BICI 2 H. Surto dp d'esmorzar i d instalar una nova potència surto amb l'intenció d fer integrament el recorregut del TRI,amenaça pluja i al 1er km k ja es en pujada ja me dono conte k no tinc les potes per gaires filigranes, acuso els dies previs d entrenos doblats, nomès sortir hi ha 4 km d pujada k se m'atraganten d mala manera,la 1era baixada t bastantes corbes xungues i la carretera està mullada o sigo k baixo tranki per no matar-me a les primeres d canvi. Dubto d fer tot el recorregut xino xano o apretar una mica...al final opto per la segona opció jq penso k en qsv moment cau un tormenton de miedo....faig la 1volta al bucle llarg (28km) a 31,8 km d mitja i emprenc la segona amb millors sensacions, quan ja quasi acabava la 2 volta, al km 50 comença a ploure, decideixo continuar i paso per zarautz diluviant a saco, continuo cap a orio on comença al pujada forta del circuit però cada vegada plou mes i al final decideixo girar cua pq conec la pujada, es d'hormigó i en mullat es impossible d pujar, torno a zarautz i acabo en 2h justes per 64 km, per av de 167 ppm,xop com un poll i les cames enceses !!!
dmg 25 maig: BICI 1H10, per 32 km, av 156 ppm .El día contra tot pronòstic es desperta amb un sol tìmid o sigui k sense perdre el temps i amb un esmorzar ligerito ja estic damunt la cervélo,això si amb les potes tieses d'ahir, surto en busca del "muro" d Orio. La única finalitat d'avui es fer la pujada forta del circuit per experimentar les sensacions i veure com es de dura. Son 6km d pujada amb un primer repetxo d 1 km durissim, despres son rampes fortes pero mes curtes amb algun descansillo, els primers 4 km son els durs pq la pujada es per una pista d'un hormigó super vast k amb una mica d'humitat ja no permet aixecar-se o sigui k no vull ni pensar si diluvia com l'any passat pq sentat no pujo per allí ni d conya,de fet estos 4 km avui els he fet tota l'estona arrastrant-me amb el 39*27 i 39*25 i pq no portava res mes gran !!! al final faig els 6km a 168 av, això si, el repetxo del 1er km tota l'estona al voltant de les 180 ppm. Les conclusions de les 2 jornades es k el circuit d bici es prou dur, la pujada final es MORTAL i lo pitjor d tot es k encara k no apreta molt es igual pq st es molt dur muscularment jq estos 6 km t deixen els quadriceps i els bessons a punt d'explotar pujos al ritme k pujos i dp nomès kden uns 12 km avall i a fer la mitja marató...glups !!! Us penjo alguna foto d la pujada dura:

RESUM SETMANAL:
NAT: 4500 M
BICI: 6H10'
RUN: 1H52
'
Us podeu fixar al clicar damunt d'alguna foto k al fondo es distingueix la MAR, pues pq us feu una idea del desnivell nomès hi ha 3 o 4 km fins al mar dsd on estan fetes les fotos k es veu la mar al fondo, la pujada comença a Orio ( cota del mar )....tambè podeu apreciar el ferm d'hormigó !!! això si, com podeu veure,el paisatge : ESPECTACULAR com no podia ser d'altra manera !!!!






















8 comentaris:

Anònim ha dit...

Va home, va!
Que vas amb un Cervélo, homeeeeee. Vas igual que el Cancellara aquell dels trons, i la bici puje sola xaval. Aquí vols enganyar Pantani.

joan ha dit...

tu no t'has fixat en la cara k faig, no ???? t torno a repetir k anava amb el 39*27 i ja no kdaven mes pinyos !!!!

la cara es d + d 180 PPM i anava CLAVAT !!!!

Anònim ha dit...

Home, fots malacara noi,gairebé com la megua de l'altre dia pujant a la Fata.

Anònim ha dit...

Pantani!Suposo que saps quina és la megua frase que resumeix les vistes dels paissatges, no?

joan ha dit...

"Òstia, K SILVESTRE que es això !!!"
com si t'haguès parit !!!!

Anònim ha dit...

Binnnnngooooooo!!!
Molt bé home, molt bé el disc dur, vec ke encara té memory ram.

joan ha dit...

HO DUBTAVES ????

Marta ha dit...

Hola he llegit que ets un FINISHER!
M'agradaria que em passessis l'enquesta sobre la motivació en l'Ironman, estic fent un treball de recerca sobre aquet tema.
Moltes gràcies!

Aquí tens l'enquesta:
http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=ca&formkey=dFhxUHFFaGYxOHhxQ1FHYWRhM1hZb1E6MA