diumenge, 1 de maig del 2011

SETMANA 21

dmg 1 maig: A pesar d tenir les potes petrificades de la pujadeta al caro, surto a fer la Marxa d'Alcalà amb el record de la de l'any passat que va ser molt tranquila amb parada i fonda per esmorzar i tot. Enguany hi ha menos gent ( som uns 80 aprox ) pq ahir molta penya estava a Monegros. Sortim i l'urbano de turno ens fa perdre als 10 k seguiem als de davant i a bastants dels k venien per darrere. Fem una volta de propina maja pero tornem a trobar a la gent. M'han enganyat pq enguany no va de broma, ni esmorzar de germanor ni òsties,tothom va per faena i no hi ha tregua, intento ficar-m'hi jo també però les potes se'n recorden del Caro. A pesar d tot, entro el 24 i m foto un bocata de carn a la brasa d 5 estrelles. Una altra bona mantinal i 3 horetes més a la saca com a colofó de la setmaneta.






















dss 30 abril : Trucada d colibrí i fem
cap a Tortosa per disfrutar d'una matinal excel.lent, rodar durant 3 hores i finiquitar el tema de la pujada a Caro k ja feia massa temps k s'arrosegava ! Llàtima k no s'ha animat ningú mes.Un port guapo i exigent ! La veritat es k m'ha agradat prou, la pujada guapa i la baixada excepcional, per xalar ! Si arriba a venir Pitoi hagués sigut de moto GP ! Ah i els 4 km's finals d la baixada amb l'asfalt trencat m'han teletransportat a territori de clàsiques, amb lo 53 ficat rodant amb ganes, tremolant fins les orelles i els bidons d colibrí sortint disparats ! Ens hem fet un bon fart d riure !




















dv 29 abril : Setmaneta complicada tot i ser d 4 dies laborals. Després d tota la tarde intentar ficar la BTT mig decenta per la marxa de diumenge, surto a provar-la i no funciona, trenco la cadena i torno a kseta caminant ! :(

dm 26 abril :
Després d 5 dies d holidays, ocupats 3 d'ells en continuar seguint la fletxa groga cap a l'oest (uns 77 kmtets ) i final d'etapa a Burgos, torno a agafar la bici després d mes d'una setmaneta sense veure-la, 1H amb les potes rovellades com no podia ser d'altra manera.

2 comentaris:

Albi ha dit...

Mai havia viscut la sensació de tortura damunt una bici i perdent components per culpa de tanta vibració. No vaig perdre un mugró de casualitat!!!

Xavvv ha dit...

Potser si "ho havesiu" dit lo de caro algu mes haurie vingut Companys !!!