dilluns, 7 de març del 2011

SETMANA 10

dmg 8 març: Dp d una setmana complicada i amb la perspectiva d un find amb massa aigua per ciclar, optem per un finde regeneratiu per carregar piles, "baño i masaje" en lo seu significat literal ! El dmg d totes maneres, surto a fer una mica (2H) de ciclo-TURISME desafiant un cel fosc per carreteres desconegudes per a mi, carreteres de les d'abans, de les que a mi m'agraden !




















dx 9 març: BICI 1H30' sense forçar, av 139 ppm.

dm 8 març: DESCANS, aprofitant k torna a fotre un altre dia d perros. Aprofito la tarde per comprovar que la logística de l'aventura també va per bon camí :


















dll 7 març
: Jornada d recuperació dp del tute d'ahir, sessió de manteniment preventiu a l'osteopata + 1H d bici molt suau, av 125 ppm.

8 comentaris:

Pau Carranza ha dit...

Joan. com ho tens el tema bici pel Diumenje t'animes a fer 4horetes a ritmet fort o que?

joan ha dit...

FORT ?????????? Pau m faig gran per rodar a ritmes forts ! ;)

Pau Carranza ha dit...

Fort és un dir home... al tu ritme que ja és prou alt es per no sortir sol i si pujes per aqui dalt i vols sortir pos mira

Albi ha dit...

Pau ojo amb això de fort que aquest paio pot portar-te al altre món, en questió d'un parell de sèries... Tú proposa suavet suavet que la resta ve sola. Records a tots dos!!!

Pau Carranza ha dit...

Albi ja se com es Joan ja... que ens va rebentar de Gandesa a Camposines... pro mira Diumenje toquen 4h i si surt pos a veure si hem deixave rodar amb ell.

joan ha dit...

bromes a banda Pau, este find no pujo, quan torna a pujar t informo !

Albi ha dit...

Pau! Si vols queden i et faig de llebre. Com? Tras-Panda.

Pau Carranza ha dit...

Perfecte, ja hem diràs alguna cosa;) Ai Albi ha de ser una animalada pro, de moment només me permès el luxe de fer un parell de trans-moto...
Ja ens veurem cracks!
Cuideu-se moolt!