dimarts, 15 de febrer del 2011

SETMANA 7

dmg 20 feb: BICI 4H justes de nou amb la Gallium,av 151 ppm, amb millors sensacions k ahir, cosa k no era gaire dificil, pero continuo sense alegria a les potes. Recorregut exigent k com a mínim me fa arribar satisfet a kseta. Satisfet i trinxat. Acabo la setmaneta amb 10H45', afegint ja alguna estoneta de qualitat e incorporant algun portet a les sortides. Tot suma !

dss 19 feb: Trec a passejar a la Gallium, 2h45' av 149 ppm amb les potes buides i males sensacions, pujo un repetxo finiquitat amb tot lo ferro k porto a la Gallium. Potser ja ha arribat l'hora d anar sortint menos amb lo 36' d la colnago i comença a fer servir la Gallium pq sino cada dia k l'agafo me costa un món arrancar !

dv 18 feb: DESCANS

dj 17 feb: BICI 1h10' amb la colnago again, av 143 ppm. Avui però incorporant 2 breus tocs d qualitat per damunt de 160,( o mes ben dit d'agonia) un costa amunt per cami d terra amb tot lo ferro k t la colnago i l'altre pel pla apretant les dents amb vent d cara i fregant les 170.

Una mica mes de motivació : l'animal de Cancellara soltant d roda al crack de Tom Boonen a la part mes dura del Kapelmuur (19 % k es diu aviat ! ) i marxant camí de meta l'any passat, com el titul diu encertadament : "assassinat al muur !!! " :



dx 16 feb: Lo matí prometia, amb un solet espectacular durant tot lo matí, però quan quasi sempre les coses quan començen malament acaben pitjor. Desprès d'un matí per oblidar ràpid, justet quan arribo a kseta del sol ja ni rastre, nuvols foscos i vent pestós, cel negre presagi d'algun xafec. Treient motivació de no se on, substitueixo el dinar per un powergel d'un gust rarissim k me sente com un tiro i surto en companyia de la colnago amb lo xubasquero a l'esquena per si de cas. Al final hem conseguit ciclar 2 H justes ligeritos, av 141 ppm, necessaris no tan com a entreno sino com a terapia per desemboirar lo tupí després de jornades complicades com la d'avui. Ah ! i al final no ha plogut, això si, fotia una merda de tarde !

dm 15 feb:
BICI 1h justa amb la colnago. Lo dinar a la gola, la pluja fina,els camins enfangats, mes capes k una ceba again....tot invitava a una tarde calente al sofà, pero....

dll 14 feb: DESCANS . lo pla incial era anar a la piscina un ratet però al final D.T. k sempre va B.

4 comentaris:

Albi ha dit...

Necessites fang paio! Tú directe al teu medi ... kms amb terreny tou en un dia molt recomanable per fer sofing. Ets un crack!!!

joan ha dit...

crack, no : CATACRACK

ARNAU ha dit...

Bones Joan,
Soc un altre membre del CCFLIX que anirà a corre la ronde Van Vlaanderen,
Quin plan teniu, ja teniu hotel?

Aviam si ens podem posar en contacte i parlar del tema.

el meu e-mail es cubells.cat@gmail.com

joan ha dit...

Bones Arnau, t paso un mail avui o demà i t'explico els plans.