dimecres, 8 de setembre del 2010

REENTRÉ !

La millor manera que conec de fer una reentré al món de l'activitat física es piano, piano....i el millor lloc per fer-ho....a la platja ! O sigui k desprès de la passejada del dissabte amb la bici, inaguro la meva particular reentré al "mon del mal de potes" amb la tarde del dilluns amb un magnífic walking on the beach i fins i tot m'animo amb un 30' d footing barefoot 'n the beach ! Estupendo per començar !

Durant les properes setmanes, l'únic objectiu es realitzar una activitat física moderada i exclusivament aeròbica amb la finalitat de soltar el lastre k porto damunt per poder pasar a una altra etapa. D'objectius a curt, cap ni un, de les poques coses k me motivaven per la tardor no rebo molt bones noticies pq el circuit de DU CROS de l'aragó no te molt bona pinta, fins i tot han suspes Calatayud pq l'ajuntament no te un duro per montar la prova en condicions o sigui k pinta magre !

Ahir dimarts vaig descansar "obligat" per motius laborals, però avui dimecres ja he tornat a sortir a fer un troting suau, 1H justa, av 152 ppm i a ritmes no publicables....Quan troto tan lento es quan el cap comença a pensar en objectius, proves, compes, màquines i demes histories motivants, o sigui k com este tipo d'entreno es lo que m'espere properament, suposo k poc a poc aniré ficant fil a l'agulla i centrant una mica el tiro. Ara per ara l'unic k tinc clar es k tinc mes ganes d bici k d run, però ja vorem cap a on evolucionen les coses...Us mantindré al tanto !

Continuo xafant ous, ahir dj, 1H d troting, av 151 ppm i avui dv uns altres 40' av 146 ppm l'espera d k arribo el finde i poder agafar la bici un ratet !

Dss 11 set: 2h35' amb la Gallium, av 155 ppm, pujant alguna tachuela per anar preparant la propera de colibrí !

Dmg 12 set: Matí de relax de lujo a la playita, això si, per baixar enlloc de baixar amb lo cotxe, me decideixo a baixar fent un troting de 1H30' av 140 ppm.
Al tardet, m ' animo a pujar un portet k tinc a tocar de casa, 2H av 146 ppm ( lo port, av 160 ppm ) i la confirmació de lo que ja me temia; que amb lo 39*27 no pujo al Caro ni cul al vent !!! Este es el portet d'avui, amb algunes rampes guapetes i un últim km fins l'ermita al 9 % i amb una rampa del 21 % ! Per anar calentant les potes, no està gens malament, me semble k el pujare mes sovint !



















Al final, la setmaneta ha estat molt millor de lo que me podia pensar a priori ! Una bona reentré, si senyor !

2 comentaris:

Albi ha dit...

Jo t'entenc perfectament mestre! de ben segur que trobaré a faltar una sortideta en la Bianchi per aquest cap de setmana. Vaig xalar com un comanche noi!!!

Pau ha dit...

Puja a fer la btt del Irontrail de Riba-Roja home!