dimecres, 22 de setembre del 2010

SETMANA 38

dmg 26 set: En vista k la ventada no afluixava i com el cupo de barallar-me amb lo vent per la carretera ja el vaig cubrir amb ramonet allà pel mes de maig preparant la PR, decideixo rescatar la BTT i sortir un ratet pel monte k sempre bufe menos, 2H20' a tot lo k donaven les potes, av 151 ppm i arribant a caseta "en reserva" pero content.

dv 24 set:
RUN 1H amb una mica + d ritme d lo habitual, av 145 ppm.

dj 23 set: DESCANS

Contiuant amb la sèrie fotogràfica TOTHOM TENIM UN PASSAT, avui us penjo 3 fotos que si no recordo malament corresponen a la 1era edició de les 12 H d BTT del C.C. FLIX. Podreu observar que les pintes i les indumentaries no tenen desperdici, apareixen clàssics que van perdurar durant anys i anys, com els pantalons bi-colors (negres/verds) d ruben k surten a totes les fotos k trobo any rera any. La meva pinta no te desperdici: pantalons de xandall de l'exercit espanyol ( cortesia de les milicies d Irontrepa ) , l'habitual jaqueta del xandall del CB FLIX i un orinal al cap (encara sense tunejar ), unes altres avia als peus i som-hi, i quan surt lo sol, uns clàssics guants d'aquell d tota la vida d ciclisme i samarreta d cotó record d Thailandia (??? d'on va sortir ??? ) ! Ara, el que s'emporta la palma es Dani, amb els seus pantalons multicolors i el casco d'escalar ! Bueno, amb lo permís del look d Irontrepa ! que mes d'un no l'hareu ni reconegut ! ;)

























































dx 22 set:
BICI 2H amb la gallium, av 136 ppm.

dm 21 set : RUN 1H d troting suau, av 140 ppm.

dll 20 set : NAT 40' d retrobament amb el medi aquatic, sense cap novetat destacable : l'aigua de la piscina continua mullada !

1 comentari:

Albi ha dit...

Sense desperdici! Àlex és aquell que penso??? Dani anave a fer un 7b+ com a mínim...