dimarts, 23 de febrer del 2010

SETMANA 8

dmg 28 feb: MITJA CAMBRILS. Bueno, la meva intenció era sortir trankil a rodar en 1h40' però abans de la sortida ja m trobo amb kinder,robert i ramón cortina. Kinder farà els 10 km's, ramón te la intenció d baixar de 1h30', està fort (ha acabat amb 1h28' crec ! ), robert per la seva banda porta uns dies sense poder entrenar B i decideix k sortirà a intentar fer 1h35 o baixar la seva PB d 1h33' així k decideixo k li faré de llebre i sobre la marxa ja decidirem, es un pel mes ràpid d lo k volia anar però m'adapto sense problemes.Decidim k sortirem a provar d millorar la seva marca, C2C ! Hem anat clavant los pas per km's per acabar en aprox 1h32 però al km 17/18 aprox ens hem kdat sense gasofa a les potes i hem hagut de desistir de l'intent, finalment hem acabat en 1h35 llargs k no deixa d ser un bon registre. Ha sigut una aposta valenta per part de Robert pq no venia amb les millors condicions per provar-ho, però ha sigut un bon intent, ja li he dit k quan vulgo fer l'intent d baixar d 1h30' k conto amb mi com a llebre, serà un plaer company ! Jo per la meva banda, content d com ha anat tot plegat, acostumat a fer les meves tirades al voltant d 6'/km i fent tant temps k no rodava una mitja, no tenia molt clar com m trobaria, però la veritat es k m'ha servit per veure k si m'hi fico, puc rodar amb "relativa" comoditat a ritmes per davall de 4'30/km cosa k no deixa d ser una sorpresa agradable per quan me faci falta. He acabat sencer i amb ganes d tornar a començar una altra setmaneta trotant. Una bona jornada.





















dss 27 feb: DESCANS, jornada d shopping a la capital en un viatge llampec i de tornada i dp d'un reparador arrosset a a la cassola a la costa, a descansar a Cal Barber d Botarell, un descobriment recomanable 100 %


dv 26 feb: TRANSICIÓ 1H30' . La veritat es que la idea k tenia era fer 2h tranquilet amb la BTT ja que fa bastants dies k no toco una bici, pero a les primeres d canvi he hagut de recular amb un problemilla mecànic, o sigui k nomès he fet 50' i dp amb bastantes poques ganes he fet 40' d trote suau.

dj 25 feb: DESCANS

dx 24 feb:
RUN 45' a la pista per fer 6*400 en 90" amb 200 R again.

dm 23 feb: NAT 30' + RUN 30' al tardet, molt suaus, av 142 ppm.

dll 22 feb: RUN 1H d trote suau, av 146 ppm.

7 comentaris:

Albi ha dit...

Bueno home, has trobat la bici! Bon entrenament Pantani. Ja vec que últimament les setmanes dins el món laboral van marcant la tònica dels entrenaments. Però, ja ens arriba el bon temps i ja tardes en planificar un run per l'Ampolla i nedar un ratet per acabar amb la mariscada. Finalment els del club anem a Ascó a Mollerussa al Cross. Sort a la mitja de Cambrils!!! Per cert, tenim tot molt parat. el personal no dona senyals de vida. La crisi!!!

joan ha dit...

molt parat es poc crack, aço està MORT !

joan ha dit...

per cert, igual el dmge estic ahi per fer un slowrun dels meus ! ja anirem concretant !

Xavvv ha dit...

Molt be aixi m'agrada , trote suau per devall de 4:30 , quina sort que tenen alguns jo amb prou feines vaixo de 5 jejejeje.
De totes maneres Felicitats per les marques que encara que no siguin les millors s'ha de corre i bastant per fer-les .

Robert ha dit...

vaya gatillasso que he fotut avui jajajaj (mes val riure que plorar)
però a tu t'he vist finíssim, si haguéssis volgut apretar avui mateix ja fas sub1h30' sense problemes, q amagat ho tenies!!
si vens este finde ja fotrem una altra kilometradeta amb la tropa.
salut!

Albi ha dit...

Enhorabona a tots dos! A Robert per posar un parell d'allò que cal posar tenint en compte les adversitats per aglutinar un bon ritme d'entrenaments i mermat de condicions es planta a Cambrils i es posa un dorsal. I a Pantani per rememorar aquelles tasques de "gregari" o Madre de Calcuta per poder aterrar als desfavorits al lloc de la glòria (la meta), en un casc com el d'avui. Segurament heu sortit tots dos beneficiats. Robert ha vist un cop més que ho té a l'abast i el Mestre ... sobren els comentaris. El millor que ningú coneix la seva metodologia i si avui havia d'anar a 1h35' ... mutis a la gàbia que era el que tocava. Salud valents i mirem el Diumenge per compartir milles.

joan ha dit...

Xavvv : jo de comode per davall de 4'30" res d res, he parlat de "relativa" comoditat k ve a ser lo mateix k dir k me quedava un puntet, pero de comodo res d res !

Colibrí & cia : si pujo dmg no val a descansar el dss k sino dp m feu treure el fetge per la boca !