dilluns, 1 de febrer del 2010

ÑOÑAMSTRONG is BACK !!!!

S'ha fet rogar tot lo k no està escrit, però finalment Ñoño ha fet el pas quan tan sols quedaven 6 de les 3000 places per a la batalla de Nice ! Ara nomès queda començar a agafar una mica de rutinilla d'entrenos i desprès les coses ja vindran soles, tenim temps d sobra per arribar amb forma per xalar en un recorregut k fa pinta de ser guapo ! Finalment i si no hi ha imprevistos no desitjats, estarem a la platja de Nice, Ñoño, Irontrepa i el menda, MILLOR IMPOSSIBLE !!!






















Estic HAPPY !!! I això k com diuen els Manel "...ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí..." Encara rai que no he hagut de pujar a l'escenari com si es tractes de la renovació de Guardiola tot i k esta vegada ha faltat poc....

3 comentaris:

joan ha dit...

Eixe es lo meu brother !!!

joan ha dit...

per cert, has apurat bastant....avui ja esta "completo" :

Breaking news !
The 6th Ironman France taking place in Nice, French Riviera is sold out!

For the third following year, 5 months before, the race is full up with entrants.
Top 5 of the registered nations, the France comes first with its 1204 athletes, followed by the United Kingdom (489), Spain (374), Belgium (163) and the United states (135).

Albi ha dit...

Si noi! La millor noticia del dia. Ñoño, després d'un bon grapat de dies tenint al personal fent càbales... s'inscriu a Nice. Llàstima de Pollo! Haurem de fer un boicot amb això de la boda ... Però amen al gra! Per fí tenim als 3 quintos del 71 en la mateixa Iron. Un somni fet realitat. Hem gaudit de moments màgics (alguna festeta nocturna), instants per enmarcar (alguna pàjara al mig d'una compe i algú remolcant-me). Hem tingut aquella convivència genèrica per a tots els gustos i ambients. Però viure en directe, com espectador, i de moment, aquest moment ... no pot passar per alt!!! Haurem de fer una excepció i dormir un dia fora de casa. Ja ja ja!!!