dijous, 10 de setembre del 2009

SETMANA 37

RESUM SETMANAL:

NAT: ---
BTT : 3H55' en 2 sessions
RUN: 3H50' en 4 sessions

TOTAL SETMANAL: 7H45' cumplint amb l'objectiu d'anar fent jornades suaus, a partir de la setmana k ve si tot va com esta previst ja començaré a introduir jornades amb una mica mes de qualitat sobretot d run.


dmg 13 set: BTT 1H55 a la II MARXA DE BTT DE LA SERRA DE IRTA. Hem fet cap Xavi i jo a rodar un ratet pels camins i senders d Irta, amb uns 125 bikers amb 2 recorreguts per triar, un de uns 30 km i el que hem fet natros de uns 40 km aprox, a mi m'ha servit per apretar-me una mica mes de lo habitual . Vaig una mica falto d'entrenos jq dsd Roth me penso k com a molt haurè tocat la bici uns 6 dies, o sigui k no me puc queixar de com ha anat tot plegat. Ha sigut una bona jornada culminada amb un bon dinaret desprès, mentre el cel ha esclatat i ha caigut una bona. Sort k ja estavem a taula ! ;)

dss 12 set : RUN 1H05' suaus. Demà si tot va B, anem a la marxa de la Serra d'Irta per apretar una mica el tema , sortir de la rutina d estes setmanes i deixar per un dia els entrenos aeròbics, la marxa per poc que hagin encertat el recorregut serà per xalar, serà per molts dels camins on habitualment entreno amb la BTT dins un marc incomparable !







dv 11 set : DESCANS

dj 10 set:
BTT 2H per un recorregut que de suau no tenia res, fent un ruta bastant guapa pujant als 2 castells mes propers, lo del poble i lo del poble veí, amb una bona estona amb lo platillo i suant de valent, això si, per un terreny ideal per disfrutar fent BTT

CASTELL DE XIVERT vs CASTELL DE PULPIS

















dx 9 set: RUN 1H justa calcant l'en
treno d'ahir però amb les potes una mica mes tokaetes...

dm 8 set: RUN 1H justa suau, pero per terreny de muntanya durillo, pujant al castell per la trialera.

dll 7 set: RUN 45' suaus sense història.

2 comentaris:

Albi ha dit...

Me cagon amb Don Quijote dels castellons! Ja flipe i tot ... massa temps descansan pobre Pantani!!!

Xavvv ha dit...

Ha estat be company per tornar a repetir , pero amb un final una mica diferent .
Estic amb Pau jo intentare pujar aquesta pujadeta que coneixes.