dissabte, 14 de març del 2009

El meu Velòdrom (VLDRM)

Tot i que jo soc dels que penso que la crisi de veritat encara no ha arribat i això d'ara nomès es un preambul, la veritat es que l'anomenada fins la sopa crisi està deixant algunes coses bones.... a mi p.ex un velòdrom ideal :





























Com podeu deduir es tracta d'un "poligon industrial", evidentment i com a "marca del país" inagurat justet abans de les eleccions municipals de turno, per tant ara ja fa un ANY...Ni triat aposta companys ! Desde la inaguració s'han instal.lat la friolera de....................ZERO empreses ! Cosa que fa que s'hagi convertit en un velòdrom de primera:

Fa 1,6 km de "corda" amb forma rectangular i corves de 90º, perfectament asfaltat amb alguna rotondeta i amb una amplada d 2 carrils tota l'estona i amb l'únic handicap que no es pla del tot, per entendren's entre la recta de "meta" i la de "contrameta" hi ha unes 4 o 5 corones de diferència però es ideal per fer els meus testos de material o de condició física.

L'unica diferencia amb les dates de la inaguaració es que mentre va durar el periode electoral estaven tots els fanals encesos (una atentica aberració ! ) mentre que ara per la nit nomès deixen 4 mal contats al sector de baix, suficient però per trotar els dies que el curro no me permet fer res més durant tot lo día. A les fotos es pot apreciar una mica el lleuger pendent que te el VLDRM. A partir d'ara quan us faci menció al VLDRM ja us podeu fer una idea gràfica de lo us parlo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tontodrome Pantani! Aquí et pots tornar loco, però per una part és aprofitable i tot paio! No has posat els "bordillos", jo que volia veure les rascades amb els pedals!!!

joan ha dit...

es SUPERAPROFITABLE pq no he pensat d dir-vos k estar a 100m d casa...