dilluns, 12 de gener del 2009

SETMANA 3

dll 12 gen: RUN 1H justa d trote suau, suau, av 147. Contra tot pronòstic dsprès de les més d 3 hores d BBT d'ahir, les potes estaven prou senceres, no se si deu tenir algo que veure unes "perneres tècniques" de medialast que estrenava ahir, de la combinació medialast-compex o es nomès un tema d'autosugestió com tants d'altres....Mira que si resulta que les perneres estes funcionen i tot....ja sería l'hòstia, tu ! La idea incial era anar a la piscina, però en vista de que la motivació era ZERO, he canviat de plans, i millor així pq ja me conec lo que pasa a la piscina sense motivació...

dm 13 gen: NAT 25' nadant d qsv manera, una sessió sense pena ni glòria per cumplir l'expedient ! Un d'aquells dies que no pasarà a la història !

dx 14 gen: DESCANS, una altra vegada "descansant" sense ganes obligat per les circunstàncies, avui per motius laborals ! En fin...Ja veig jo que esta setmana la planificació de les 10 h / set està complicada, al ritme k vaig no arribo ni a 5 !!

dj 15 gen: RUN 1H35' Una horeta justa d rodatge en negatiu, av 161 ppm, més 35' d trote molt suau, av 141 ppm per recuperar de l'esforç anterior. Esta nit : COMPEX !!!





Pues això, dilluns que ve farem un CONTROL / TEST de natació a la piscina de Móra per tothom que es vulgo apropar, hi haurà filmació de video pq desprès tothom pugui comprovar els horrors que cometem dins la piscina i així intentar millorar una mica i presa de temps que servirà de control per comparar-ho amb futurs controls més avançada la temporada. Us animo a TOTS els que puguessiu a vindre jq com més serem mes xalarem ! Rialles asegurades ! La idea es bàsicament anar fent controls periòdics, sobretot de NAT i Bici jq el RUN tothom + o - ja ho te més controlat. Per cert, POLLO, si te pots apropar estaría B contar amb alguns consells tècnics d primera mà !!!

dv 16 gen: NAT 35' amb millors sensacions k les últimes sessions.

dss 17 gen: INACTIU per K.O. tècnic per molèsties estomacals i debilitat general...fet un xurro, vamos !!!

dmg 18 gen: BTT 1H45' molt suau, sense forçar en cap moment però amb una pujada sostinguda de 10 kmtets, av 144 ppm per veure com responia el cos i per la tarde TRANSICIÓ de BTT 1 H més fortet k pel matí però tot per pla, av 148 ppm + RUN 35' sense forçar gaire av 155 ppm.

RESUM SETMANAL:

NAT: 1 H en 2 sessions
BTT: 2H 45' en 2 sessions
RUN: 3H 10' en 3 session

TOTAL : 6H55' lluny de les 10 d les setmanes anteriors però la setmana no ha donat més de si ! I encara rai...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Zero motivació a la piscina!!! Jo ja ho conec aquest quadre. Però mira per on Pantani... quines coses té la vida que a l'estiu ho recupero de tot. Les ansies d'anar, d'anar a la piscina. Evidentment el tema mtrs ... Zero noi!!!

joan ha dit...

ja sabem tots a que vas a la piscina a l'estiu, macho ! Que l'aigua ni la tastes !!!! BANDIDO !!!

Anònim ha dit...

25'? Els chiquets de Rius estan més rato paio!!!

joan ha dit...

tens raó noi, qsvol està més d 25' dins l'aigua...NO TINC EXCUSA !

Anònim ha dit...

tots menos jo que a este pas fare la natació caminant pel fondo del canal este de roth

Anònim ha dit...

total quan nado tampoc respiro

Ave Mundi Luminar ha dit...

Para mi siempre será un misterio saber de donde sacais la motivación...

En cualquier caso imagino que como todo en la vida... lo de la piscina es como muchas otras cosas en la vida... que van y vienen...


enga arriba, que este año promete !.

joan ha dit...

Lo que es un misterio de verdad es como COÑO nadan tan rápido los criajos de la calle de la izquierda y los jubilados de la calle de la derecha....ESO SI QUE ES UN MISTERIO DE 3 PARES !!!

joan ha dit...

Noño, si per una casualitat decideixes canviar d tècnica i respirar mentre nades, recorda't d respirar amb lo cap fora de l'aigua, no quan vas per davall ! Je, je,je...

Anònim ha dit...

Ho haguessis pogut dir abans , ahi vaig començar a nedar i en 1 hora vaig posar en practica la teoria de vasos comunicants. Havia mes aigua al meu estomeg que fora de mi , de fet los dels altres carrers mes que nada feien series de velocitat en l'aigua pels genolls.