dimarts, 25 de novembre del 2008

SETMANA 48

dll 24 nov: DESCANS, us penjo avui el video del DU CROS DE CALATAYUD. Si us fixeu be, podreu veure a Xavi (saludant a càmara !!! ) i al menda (això si, quasi sempre de cul ! ) a pesar de que es una mica llarg i us haureu d'empassar una mica de publi al començament i a meitat video...Bueno, al final no penjo el video directament pq comença automàticament i hi ha massa jaleo de sorolls i cançons alhora ! el podeu veure clicant aquí : VIDEO DU CROS CALATAYUD i trieu el video d GREEN CUP SIERRA DE ARMANTES.

dm 25 nov: RUN, 45' d trote suau per asfalt (1er dia dsd Jaca ! ), sense cap molèstia destacable al bessò fotut, a les tantes d la nit i amb un "taro" d collons....av 146 ppm.

dx 26 nov: NAT (35' aprox) Tot i que encara no he acabat de llegir el llibre (de fet encara me queda un bon tros...) que ha de revolucionar la meva manera de nadar, avui ja he començat a posar en pràctica alguns dels conceptes que he anat pillant al vuelo. Per començar, una decissió molt DURA per a mi, s'acabat el meu company inseparable durant l'últim any a la piscina....












Ja us havia dit alguna vegada que tenia la sensació k anava més ràpid amb el PB que sense i amb la meitat d'esforç, però el problema es doble: per una banda que a les compes no me deixen sortir amb el PB, je,je,je !!!! I per una altra banda que es un fre per al progrès a la piscina (cosa de lo que ja era conscient pero anava fent...) jq si recordeu, ja us he comentat més d'una vegada que al deixar el PB i continuar nadant, m'enfonso com un plom ! senyal inequivoca que hi ha algo que no funciona !de totes maneres durant este temps m'ajudat a guanyar el fondo necessari a la piscina per poder com a mínim pasar el tall a les compes fetes i per ara poder dedicarme a aprende a nadar des d ZERO.

A partir d'ara, tambè s'acabat el contar els metres nadats a cada sessió....Realment es un canvi bastant RADICAL en la manera d'entrenar i de NADAR, pq per lo que porto llegit del llibre si aconsegueixo nadar com diu este pájaro quasi no faré servir ni els braços ni molt menys els peus per nadar !!! Us continuaré informant...

dj 27 nov: NAT, avui 1 H justa en remull....Aquí teniu una "master class", sembla fàcil, no ??? Fixeu-vos B: el pavo ni escarritxa mentre nada !!!

dv 28 nov: DESCANS
dss 29 nov: NAT, 40' suaus a la piscina de Mòra, per cert, tota per a mi, els 6 carrers, una experiència nova per a mi ! Increible !

dmg 30 nov: SKATING a LLanos.

RESUM SETMANAL:

NAT: 2H15 en 3 sessions
RUN: 45' en 1 sessió
SKATING en 1 sessió


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostia Joan nomes surts una vegada de cara perque corries tant que no li donaves temps a la camara a grabat.
Jo en canxi vaig tenir temps de saludar , para una mica ,fer un parell de kubates i tornar . Es el preu d'anar pel darrera.Anava prou be no?? Per ser la baixada.
Si mel trobo a la pujada a San Roque segur que no hages sortit tant rialler.
JEJEJEJEJE!!!

joan ha dit...

quan troba fotos guapes de la pujada tambè les penjaré ! i ja veurem les cares, ja...