dilluns, 20 d’octubre del 2008

SETMANA 42

Bueno, al final, ahir desprès de patir el que no està escrit, vaig fer el 224 de 598 finishers amb un temps de 3h56'24" ( si no fos pel centenar de individuos que me van passar baixant lo puigmal hagués fet un puesto la mar de digne, però esta coletilla del "si no fos per...." ja es massa coneguda per tothom per repetitiva i no val res més que per lamentacions improductives que no porten enlloc o sigui k no m'ho tinguessiu en compte ! ) . Aquí us deixo el link amb la crònica oficial, uns fotos bastant xules i les classificacions : DUATLO QUERALBS - NÚRIA.



dll 2o oct: Parafrasejant aquella famosa frase: "HOUSTON : WE HAVE A PROBLEM !!!! " , o dit d'una altra manera, este dmg es el DU CROS d Calatayud que d suau no te res ( ja us ho confirmarà Xavi el dmg o dll dp de fer-lo ! ) i a día d'avui les perspectives no poden ser pitjors; com no podia ser d'una altra manera, avui les cames estan K.O. i bueno, els k ja coneixeu aquesta desagradable sensació, ja sabeu k el D+1 no es ni de lluny lo pitjor, el D+2 i D+3 son amb diferència molt pitjors o sigui k m'esperen uns dies bastant durs. Avui i en un intent desesperat d'evitar lo inevitable m'he calçat les sabatilles amb l'intenció d trotar una estona pero ha sigut un fiasco, NO he pogut fer res més k caminar durant 30' ja que lo de trotar avui era una missió impossible, cosa k us pot fer una idea de l'estat de destrucció muscular dels quadriceps !!! Es el preu a pagar per fer cafrades sense estar en forma !!! Lo fotut es que tambè he fotut enlaire el duatló de calatayud pq una cosa es q dv o dss pugui tornar a caminar com una persona (abans ho veig complicat...) i una altra molt diferent poder sortir el dmg a disputar una prova que m'agrada amb mínimes condicions de competir.

dm 21 oct: Nomès espero de veritat k avui sigo el pitjor día pq si demà estic pitjor ja ni surto del llit...
dx 22 oct: Bueno, la bona noticia es que no estic pitjor.... i la mala es que estic si fa no fa igual que ahir, continuo sense caminar com una persona i lo de baixar escales continua sent un drama tot i que avui ja no baixo d'esquena !!! En vista k trotar o caminar no es possible, he agafat la BTT i he fet 45' a ritme de "verano asul" i demà ja comprovarem si ha sigut bona idea o no que no ho tinc gens clar....
dj 23 oct: bueno, contiunuem amb el lento procès per tornar a caminar com una persona i deixar de fer de "chiquito" pel carrer !!. Lo de la BTT d'ahir no ha empitjorat el tema però tampoc he notat cap millora, estic una mica millor però continuo K.O. de potes....A día d'avui ja veig impossible sortir amb condicions a Calatayud i l'únic dubte es si podrés sortir a un altre ritme o si m'hauré de conformar en veure el toros dsd la barrera i limitar-me a animar i fer fotos a Xavi !!! Tot dependrà de com evolcionin les potes estos 2 dies i pico que queden...Avui, i aprofitant que fot un día fastigós, DESCANS total i a veure que tal demà !
dv 24 oct : Més descans d qsvol activitat, avui com a mínim començo a caminar com una persona (tal com preveia el dll....), de totes maneres continuo dubtant k dmge pugui correr.
dss 25 oct: Un ratet d curro pel matí i viatge fins a Calatayud.....avui ja tinc clar que demà sortiré però no tinc gens clar en quines condicions ho faré.
dmg 26 oct: DU CROSS CALATAYUD, + info a la crònica.

6 comentaris:

ilercavons ha dit...

Hola companys de la muntanya,
No sabia que los de Flix també fèieu “animalades” del tipus duatló de Núria. Tampoc sabia que ens teníeu linkats. Merci, us linkem també.
Joan, M'ha agradat molt llegir la teva descripció de la sortida des de la plaça de Queralbs i l'accés al parking, estic d'acord amb tu.
Felicitats per la teva cursa sempre patint com titula lo blog, però lo de patir no és exclusiu vostre. Tots nos fotem un far de patir i d'aguantar dolors, i és que és admirable la quantitat de gent que anem a fer aquesta duatló amb ganes i il·lusió de fer una bona marca personal.
Recuperet ben aviat.
Salut i força

Joan FC de móra d'Ebre

joan ha dit...

ep ! gràcies pel comentari company,ja fa temps k us tink linkats que com més serem més riurem ! i sobretot ENHORABONA pel teu resultat (això ja son paraules majors noi ...)respecte a lo que comentes, jo durant la pujada en romeria silenciosa cap al puigmal per un moment vaig pensar : com pot ser que hi hagi mes de 700 cafres aquí al cap de déu, podent estar dormint tranquilament al llitet com la inmensa majoria dels mortals....EN FIN.....devien ser reflexions agòniques provocades per la falta de reg sanguini al cervell...
Me recuperaré...però me costarà noi, collons si me costarà...

Anònim ha dit...

Acavo de lleguir la cronica i crec que no anaves tant malament com dius i el temps mes ho menys ho demostra.

Bon temps , per l'any que be m'apunto a patir per queralbs .

Felicitats i una mes per contar.Tal i com me vas dir una bona curtida sempre va be .

Anònim ha dit...

Ostia Joan me semble que acabare trucant a calatayud per saver si estic inscrit correctament o no.

Estic intentant una altra vegada mirar si hi ha una llista d'inscrits pero segeixo sense trobarla.

joan ha dit...

No pateixos gens Xavi, a Calatayud es pot arreglar tot allí mateix, NO PROBLEM !!!

joan ha dit...

us he penjat la "peli" de la duatlo d queralbs, a veure qui es el guapo que me trobe....

una pista: dorsal 157 !!!