dimarts, 30 de setembre del 2008

SETMANA 39

dll 29 set: RUN 55' al trote, av 146 ppm. Per soltar les cames una mica dp del finde !
dm 30 set: BTT 1H35' a ritme fort, aprox al 95 % (av 157 ppm) k ve a dir més o menys quasi "a tope" per entendren's !, amb 2 pujades al castell de xivert al 100 % d lo k donaven les potes actualment i amb les ppm per damunt d 170 holgadament. Deixant a banda la cursa d Torreblanca d fa 10 dies, me semble k avui ha sigut el 1er entreno exigent dsd la represa dls entrenos dp d l'aturada d l'agost, però es k ben mirat les DU d núria i calatayud ja estan aquí mateix o sigui k haurem d'espavilar una mica i anar preparant lo cos per lo k l'espera....k desprès tot son disgustos !
dx 1 oct: RUN 45' suaus, av 141 ppm.
dj 2 oct: RUN 55' d trote pel monte av 157 ppm, incloent una pujada al castell de 15' av 172 per una sendera "to tieso" d'aquelles d pujar doblegat com un 4 amb les mans ficades als
genolls...(els k heu fet curses de muntanya segur que m'enteneu....) i una baixada amb fort
pendent per un altre sender mega-tècnic !
dv 3 oct: BTT 1H10' av 146 ppm, entre k les potes estaven tokades i k el vent bufava en contra a l'anada i en contra a la tornada ha sigut un entreno bastant pestos i avorrit, d'aquells k no tinc molt clar si sumen o resten, però obligat pq si no hi ha canvi d plans dmà descanso.
dss 4 oct: DESCANS.
dmg 5 oct: RUN, 1'05 d trote suau per muntanya, av 150 ppm, una mica més alt d lo habitual degut als efectes dl patxaran i a les poques hores dormides.



RESUM SETMANAL

NAT: ---
BTT: 2H45'
RUN: 3H40'

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Joan estic miran per comprar-me unes sabatilles MTB tu que coneixes be el tema per on creus que hauria d'anar el tema .
Les sabatilles haurien de servir per fer TRIS , DU i sortir amb la bike (si pot ser).

joan ha dit...

ho tens fàcil Xavi ! el mon del BTT no es tan complicat com el dels TRIS !! tria una sabates de BTT k t'agradon (jo diria k millor amb 3 velcros k amb sistemes complicats...) i ja està !! pq k jo recorda no hi ha sabates d BTT específiques per combinar amb DU O TRIS d muntanya (es a dir amb velcros "invertits"...als DU O TRIS D muntanya la gent no es treu les sabates fins arribar al seu box a dif. dels TRIS I DU'S d veranito on la penya ja va amb los peus fora 1km abans d'arribar a boxes !!!la meva opinió es k no te gastos gaire més d lo necessari jq les condicions k suporten unes sabatilles d btt fan k de seguida estiguin fetes una merda !!! Una altra opció k fan servir alguns PROS per guanyar temps a les transicions es aprofitar les sabates d run per anar tb amb la BTT, be amb uns pedals especificis k hi ha (pedalsoft si no recordo malament) o amb el sistema d tota la vida d calapeus (corretja)....però es una mica "cutre" pel meu gust i mai no faras la força igual k amb pedals especifics de MTB !!

Anònim ha dit...

Els velcros no es fan maltbe amb el fang i la pols que normalment et trobes anant amb BTT?
Ke vols dir amb aixo de velcros imvertits?
Amb 3 velcros es suficient o amb menys velcros tambe queda prou subjecta?
Despres per les sortides funcionen be ?
perdona tantes preguntes de cop pero quan un no sap les coses les ha de peguntar i podent-ho fer a una persona amb experiencia es una ventatge.
Tens intenció de pujar per la copa tarragona BTT de Flix a corre?o a mirar?

joan ha dit...

m'encanten les preguntes !!!!

1. els velcros no es fan malbé !! per a mi millor 3 k 2 jq el d baix sempre està tancat i no cal ni obrir-lo però sempre subjecta una mica mes !

2.lo de "velcros invertits" es terminologia meua !!! si te fixes en les sabates d TRI d carretera,veuras k la única diferencia o com a mínim la k canta mes es k el funcionament dels velcros es al reves, es a dir en lloc d dins cap a fora, aprtes d fora cap a dins ! la utilitat nomès es per quan portes els peus fora de la sabata amb els velcros oberts, estoS no estigon a la part de dins d la bici penjant per k no s'enganxon amb la cadena o les bieles...este sistema no recordo haver-lo vist en sabatilles de BTT !!!

3 Resumint, si vols nomès unes sabates per BTT sempre subjecten mes amb un tancament de carraca o similar..però si les vols pea anar amb BTT i per du's i tri's de monte jo triaria lo k te vaig dir, 3 velcros i sense gastar gaire més d lo necessari...

4. lo de la cursa de BTT DEL 11 si k tinc intenció de pujar....HE DEMANAT A L'ORGANITZACIO si me deixen participar com a "piloto local" pq me feia gràcia sortir a fer bulot, fent una excepció jq no cumpleixo les normes jq s'ha de tenir llicència d ciclisme però AL DIA D'AVUI NO HE OBTINGUT RESPOSTA per lo k me temo lo pitjor i no crec k me deixon sortir ! però la intenció es pujar igualment...si no me deixen participar podem fer un entreno junts !!!

Anònim ha dit...

Si voleu calitat al entrenament us puc dona la roda per que tinguessiu un bon ritme.

joan ha dit...

per favor !!!! un respecte collons!!!!

Anònim ha dit...

Si vols fer un entreno no molt fort si , pero si li vols fotre molta canya no perque el diumenge tinc la carrera a Tivisa i no vull arrivar molt tocat encara que sortir el dissabte amb BTT aniria de conya per rodar i acumular Km a les cames que no en porto gaires amb la BTT

Lo de les sabates ja ho anire perfilant o vore com acava

A per cert totes les rodes son bones mentre siguin rodones a vore si mos la deixaras quadrada i despres....collons com costa fer-la rodar!!!

Anònim ha dit...

cam d'aclarir en lo pacharan, a veure si te l'acabaras tot i no en deixaras per venideres celebracions. ÑOÑO

joan ha dit...

quasi un any pel blog i encara vas d'anònim !!!!! LO TEU ES D NOTA, MACHO !!!!

Anònim ha dit...

Poso anonim perque es un autor que m'agrada molt.

Anònim ha dit...

Hi ha moltes frases seues i llibres que no he llegit que m'agraden

joan ha dit...

jo t'agraixo els comentaris, k ja saps k no paro de demanar-ho i nomès sou 3 o 4 els k doneu una mica d vidilla habitualment al blog, però QUE COLLONS VOLS K TE CONTSTA A ESTOS COMENTARIS...