dilluns, 22 de setembre del 2008

SETMANA 38

dll 22 set: BTT 1 H a ritme d "verano asul", av 132 ppm. Un intent desesperat per vore si soc capaç d salvar les potes d la destrucció muscular, però m sembla k no servirà d gaire !!! fa pinta k no podré caminar normal en uns dies....lo d baixar escales qusi k fins al finde !!!
dm 23 set: DESCANS per dir-ho finament una altra vegada !!!
dx 24 set: BTT 1H20' una mica més alegret, av 147 ppm. Amb una mica d sort i si tot va B, dmà ja m'atreviré a trotar una mica...Per cert, tal com us ha avançat colibrí al foro, este dmg a les 08.45 h el C.C.FLIX monta la "GLOBERADA 2008" Us esperem a tots !!! Més info i mapa d la ruta, clicar a la imatge.
dj 25 set: RUN, 40' d trote molt suau, av 142 ppm, confirmació k les potes NO estan ni se les espere.....
dv 26 set: BICI 1H15' av 148 ppm..uyyyyyyyy lo 53' quina pupita !!! realment les potes no donen senyals d vida....
dss 27 oct: DESCANS, aprofitat per fer una aparició testimonial i bastant lamentable per part meva a les 24H del C.T. FLIX.




dmg 28 oct: BICI 75 km a la GLOBERADA 2008 del C.C.FLIX.

RESUM SETMANAL:

NAT:---
BICI: 3H34' +75 KM
RUN: 40'

Setmana traumàtica muscularment parlant, dp d la cursa d dmg passat k m va deixar tocat uns quants dies.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé crack!
Has fet el que calia. El més complicat era l'empenta per veure't trotar, després, ja ho veurás, tot anirà millor. Soc un expert en el tema de no saver caminar durant els dies seguents de les curses. Jo avui descanso, demà a tornar si el temps ho permet. Avui 13 l per aquestes terres i sembla ser que no s'acabat.

Anònim ha dit...

Joan estic miran la pag. de calatayud i no vec quant s'obre el plaç d'inscripció i el preu per als que no estem federats.Saps alguna cosa?
He llegit que esta limitada a 250 atletes , be 249 i 1 bike escombra que sere jo.
Jejeje.

joan ha dit...

aquí ho tens tot xavi, http://www.calatayud.es/ayuntamiento/deportes/aytoDuatlon.asp#INSCRIPCIONES

el preu 22 € per tothom, l'inscripció ja la pots fer, jo la faré esta setmana !!!

joan ha dit...

colibrí: es lo preu de la fama !!! el quasi tot20 m va fer perdre d vista la crua realitat...el tema run encara esta molt verd !!! i pel monte ni te cuen...he tornat a "pagar el pato" es k no n'aprenc ni ensopegant 4 vegades amb la mateixa muntanya !!!

joan ha dit...

noñamstrong: M TENS PREOCUPAT !!! esmorzar, dinar i sopar a l'ampolla ens sortirà per un ull d la cara cabró !!! en serio, ja se k tens un "coach" profesional i tot això, pero: te coneix B ??, t'ha vist nadar ??, t'ha vist damunt la ridley ??? ho dic pq un dia d'estos trotant suau pensava k si no sería una mica contraproduent (pensant en ser finisher digne a l'ironcat) anar a la marató d donosti !!! m'explico: que guanyes ??? l'ironcat es al maig, una marató al novembre t'aporta ZERO, i en canvi perds 2 mesos i pico que "visto lo visto" penso k hauries d centrar bàsicament en nadar i sortir en bici tant com puguessis fins k la fred i la feina a la botiga t'ho permeto...correr + o - ja ho tens per la mà, però si ara te centres en la marató i dp ho juntes amb la campanya d nadal d la botiga t plantes al gener sense saber nadar ni pedalar...MASSA JUST dsd la meva experiència i coneixent lo temps k podras dedicar a entrenar per arribar en condicions de ser un finisher digne !!! NOMES ES UN COSNSELL d "patidor" fet amb tot el cariño pq li donos voltes i mes voltes al tupí ara k encara no has començat la feina especifica per donosti...REFLEXIONA NOÑAMSTRONS K ENS ARRUINES A L'IRONCAT, CABRÓ !!!
besitos, feo !!

Anònim ha dit...

Pantani!
Ja tinc engreixades les raquetes per les 24h. Pensa en portar les ulleres de sol i la cremeta per la mosca negra.

Anònim ha dit...

Pantani!
Per aquí baix trobariem un equivalent del 40.5 de bambes unes Spiuk Casta en blanc?

joan ha dit...

NEGATIU, massa específic unes SPIUK CASTA per estes latituds...Espera a concretar el teu nº abans d comprar res....NERVI K ETS UN NERVI !!!! ja m pots apretar el DSS al tennis K el dmg te "mato" a palos al bateig d la bianchi....