dilluns, 1 de setembre del 2008

SETMANA 35

dll 1 set: Bueno companys, desprès d unes merescudes vacances,ja torno a estar per aquí de nou ! Encara que més d'un no s'ho creurà, durant estes 4 setmanes no he fet pràcticament res d pràctica esportiva, tot i k vaig dir k sortiría a trotar algun día, la veritat es k me penso k en tot lo mes no he sortit més d 4 o 5 vegades al trote per suar una miqueta els excesos culinaris, i lo més fort es que tampoc ho trobava a faltar...senyal inequívoca k me feia falta "descansar" una mica ! La veritat es que torno amb ganes d retrobar els entrenos, tot i k encara m falta decidir a que me dedicaré esta segona part d la temporada (fins cap d'any) jq no ho tinc gens clar....esta serà una d les feines per esta setmana, perfilar i planificar la resta d la temporada jq en estes setmanes ni ganes d pensar-hi...el periode vacacional ha sigut ideal per desconectar, recuperar petitetes molesties musculars i tornar amb mes ganes però la dsconexió va ser tal k quan vaig pensar a meitat dl mes en les inscripcions del IM d klagenfurt i frankfurt per l'estiu d l'any k ve les inscripcions ja estaven "sold out" !!! MEA CULPA pq ja savia k les places volaven en uns díes però tenia el cap "out" totalment del tema...ja buscarem alguna alternativa però d totes maneres ja tinc mes clar la planificació dl 2009 k lo que queda d 2008 (2009 : half IM BCN, ZARAUTZ, IM BCN....)

Avui i per començar suau he fet 1h30 d BICI amb la pinarello jq volia sortir amb la BTT però no tenia aquí baix les sabatilles. Les sensacions han sigut les previsibles, mal d cul, potes buides, esbufecs a cada pujada i les ppm més altes d lo habitual, perpo he anat suau tota l'estona i no m'he trobat malament del tot, al final av 147 ppm amb les sensacions k amb unes quantes sortidetes més ja podré apretar algun ratet. De totes maneres i a falta d decidir la planificació, estes 2 o 3 primeres setmanes 100 % treball aeròbic com no podia ser d'altra manera per començar d nou, tot i k tinc ganes d'apretar el pistó una mica però m'intentaré retenir com a mínim 2 setmanetes....
dm 2 set: RUN 55' d trote suau, av 145 ppm. Tinc la sensació k a pesar d'haver stat pràcticament tot lo mes parat, jo diria k encara conservo en bastant bon estat la base aeròbica fruit dls entrenos dl primer semestre, la diferència la noto a les cames k encara no estan acostumades a entrenar cada día ! Avui tambè he complert amb el tramit d pasar per la bàscula i a pesar dels excesos culinaris, les birres i l'absència d pràctica esportiva nomès he guanyat mig kg d no res. Per tant la situació d partida per encarar estos mesos es bastant mes bona k en anys anteriors. Si continuo amb les mateixes sensacions als entrenos aeròbics d base, a partir d la setmana k ve ja introduiré algun entreno d qualitat k a + a + tinc ganes d treure-li la carbonilla al pistó...
dx 3 set: BICI 1H40' a ritme digne d "verano asul " av 135 ppm.
dj 4 set: DESCANS, no per ganes, sinó pq avui hem baixat a CS a recollir la "ridley orion" d debesseresse !!!! l'he vist molt valent pq no ha volgut montar rodetes petites als costats per mantenir l'equilibri....ja vorem, ja si riurem !!!! la màquina fa bona pinta i ell serà el biker més coqueto d la comarca jq s'ha pillat tota l'equipació a conjuntet: culotte, maillot, casco, tri-sabates,etc...dona el "pego" el punyetero !!!!
dv 5 set: RUN 45' d trote pachangero, av 145 ppm.
dss 6 set: BICI 2H30' av 149 ppm d bon matí, (1h i pico bona sota la pluja), cansadet d cames dp del running d'ahir al vespre .
dmg 7 set: RUN 40' suaus per estirar les potes, av 145 ppm.

RESUM SETMANAL:

NAT: ---
BICI: 5H 40'
RUN: 2H20'

Bueno, per ser la 1era set d retorn a l'activitat no me puc queixar , ha anat millor d lo previst i tot.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pantani!!!
Ostic paio, quina musiqueta més, més, més ... per aixó vas a estos ritmes de pistó. ''Pantani a ritmo del son de la música''. Però no patixos crack, que aquests 'argumenos' del banc et fotran al puesto. Un parell de reunions i mitja estirada d'orelles i ja et vec a 165ppm a 4'30/km, i posan-te ginolleres per no rascar al terra amb la Cérvelo.
Jo per primera vegada a la vida porto una disciplina d'entrenament. Explico, explico ... Rafa (el cavero), m'ha planificat uns entrenaments farçits de ritmes suaus. Però aixó de suau sortin cada dia re de re company. Per les postres he de fer uns exercicis de gimnàstica al més pur estil de Canals en tempos del bàsquet. I, ostic, ostic, les abdominals, pensava que no existia i mira per on, ara, es queixen més que mai. Avui he sortit amb Robert. Hem fet uns 10kms a un ritme de 4'41''/km. Ha estat bé, tenir algú al costat tot ajuda i més quan porto uns dies més sol que l'una. Tinc el bessó carregadillo, l'esquerre, tot un clàssic del conjunt de mals que solem arrossegar. Demà tinc alguna serie ... ja era hora collons, que amb el tema de Pekin vaig emocionar-me tant, que el fanatisme encara perdura.

joan ha dit...

a vore si pujo un día i te puc seguir un ratet a este ritme SUAU k dius k fas....

Anònim ha dit...

Ostic Pantani!
Deu ni do allò que ens depara la vida... un tal Jose Antonio Rius Cervelló al damunt una màquina anomenada Ridley Orion. Ara entenc el per qué del nou radar ubicat a la Serralada de Llaberia dins el terme de Tivissa. Claro home, claro, calia aquest sostificat aparell per poder detectar al nou Lance Ñoñamstrong!!!

Anònim ha dit...

Bones! He trobat una altra manera de preparar-se per una marató: http://www.marca.com/edicion/marca/atletismo/es/desarrollo/1162684.html
Jo crec que podem portar a colibri, que porta un ritme...

joan ha dit...

colibrí NO pot participar k ell ja es PRO de l'atletisme amb fitxa i tot....no cumpleix requisits del pOgrama !!! MASSA PRO !!!!