dimecres, 26 de setembre del 2012

TRIFESTA : PITOI

Este està fet d'una "pasta" especial.....d'estos ja no en fan avui en día !
Observareu el detall :
Es l'únic triatleta del món que desprès de deixar la bici a la T2 es fica una jaqueteta no sigo cosa que corrent li agarro fred  !!!!
Això si, com sempre, al final sprintant a mort ! ÚNIC !










4 comentaris:

Albi ha dit...

Vaja pedazo de reportatge per aquest incombustible. Currada de Champions Pantani. L'expressivitat, la varietat, la naturalitat ... sou uns màquines de captar el moment. Molt bé Elena! Que dir del mestre Pitoi? Ja no hi han unitats al mercat amb aquestes prestacions a nivell personal. És una mena de bestiola en perill d'extinció. Sempre el tens al peu de canyó divertint-se entre nosaltres i sofrint dins el seu interior. Poca gent sap fer-ho! La carn de gallina veient les fotos. Xapo pels fotògrafs i el protagonista!!!

Anònim ha dit...

Lo que fa el photo-shop... surt una mica prim no???. jajaja!! sou uns fenómenos Joan i Elena, les guardaré amb les de la meva comunió. Bromes apart, moltes gràcies. I per cert, clar que anem quedant pocs, la espècie millore i no es posen en segons quins fregats... Ells s'ho perden !!!!!!!
Pitoi

joan ha dit...

lo que no sap ningú es que la foto del gel al genoll no es la última cronològicament parlant....cosa que encara es mes increible ! nomès va ser un kit-kat abans de l'ultima volta i el sprint final ! Un crack !

Anònim ha dit...

Vaja que sí!!!! Una mica de ice pegue amb tot!!
Pitoi