dilluns, 3 de setembre del 2012

III MONTSERRAT - FLIX

Esta es la meva contribució a la ja clàssica cita amb la jornada esportiva /lúdica /gastronòmica /religiosa  de cada setembre :

Com sempre, trieu la versió 1080 HD per veure-ho millor !








6 comentaris:

Anònim ha dit...

Impresssssionante lo curro del video.
tornaria a fer-ho nomès per sortir al videos i a les foticos

Albi ha dit...

Primer de tot, enhorabona per aguantar-nos! Després per aquest treball minuciós de reportatge. Cada cop tens més tecnologia junta i els moments a l'hora de veureu no tenen preu. De moment és la gran prova de la temporada. No ho dic per les prestacions del rellotge, ni els àpats, ni altres ... Compartir moments amb valtros no tenen preu i si per a postres hi han fotos ... això és la pera. L'any vinent a tornar. Tens l' obligació moral, total i absoluta. Per culpa teva vaig damunt una bici ... de la manera que puc.

joan ha dit...

en una cosa si teniu raó....lo del video es un curro guapo....entre editar lo video i pujar-lo al youtube dels collons mes hores k damunt la bici ! disfruteu-lo que no tothOM te lo privilegi de veure's damunt la bici com si sortis a la TV !

joan ha dit...

per cert pitoi, t vaig trobar a faltar ! lo nivell de "descenders" era lamentable !!!! ;)

Anònim ha dit...

Que sigui la ultima vegada que poseu la Etapa Reina quan jo no hi soc!!! Si veieu que vaig massa fort no teniu prou confiança per dirme-ho??? Que jo m'adapto a tot homes!!!
Ara men haure d'anar un dematinet a fer-la jo sol.... Que cabrons!!!
Pitoi

Anònim ha dit...

Lo flim espectacular!! Sembleu pofessionals!!! Ets un crack Joan!! Ja em revenjare a laTrifesta!! No us liurareu tant facilment de mi!! Jajaja!!
Pitoi