dilluns, 24 de gener del 2011

SETMANA 4

dmg 30 gen : BICI 4H justes amb gruppeta : Pau, Jose Luís, Ramonet i el menda en la primera sessió amb cara i ulls d cara a Flandes, av 153 ppm. Ni rastre de sol en tota l'estona, baixant fins a Horta i amb lo típic tram Gandesa-Camposines afegint un punt d'exigència a les potes k a estes alçades de la pel.licula es molt demanar, però es un bon colofó a 4 dies seguits ciclant poc o molt. Com demà deixaré descansar lo cul i no sortiré a ciclar, acabo lo mes de gener amb 27 h de bici. Suaus com no podia ser d'altra manera, pero 27 horetes k sumen uns quants kmetets a les potes per anar agafant soltura.

dss 29 gen: Ahir desprès d sortir amb la colnago, la vaig netejar, eixugar i engrasar, va quedar perfecta, neta i ready to go ! Avui torno a sortir amb la colnago amb la intenció d ciclar suau....fa solet pero a esta bicha li agrada més lo fang k al seu amo ! 2h30, av 142 ppm per dins dels milers de camins dels aiguamolls del PN d lo prat de cabanes fa que arribem a kset los dos amb mes fang damunt k dijous passat !!! I això ja es dir !!! Nomès arribar, a tornar a repetir les operacions de neteja i posta a punt....















dv 28 gen: BICI 1 H de nou, amb lo dinar a la gola, rodant amb la colnago sota una pluja fina k no molestava gens, sense fred i sense tant fang com ahir.

dj 27 gen:
Desprès d 2 dies obligat a no fer res, avui surto a ciclar de nou. La tarde convidava a quedar-se quietet al sofà però els zeros dels dies previs m'han empés a agafar la colnago.1 H per territori colnago: pistes, camins, fang....amb lo cos aquí però lo cap a les Ardennes !!! Això de ciclar s'està convertint gairebé en un acte de fé....dilluns pasat de nit i fregant el sota zero ! i avui plovent tota l'estona i a 5 graus pelats....Començo a estar convençut que dificilment a començaments d'abril per Flandes pasaré tanta fred com estos dies per aquí !

















dll 24 gen:
20 H, zero graus..... ( con diria algú : " ni frio ni calor" ) BICI 1 H justa al VLDRM av 144 ppm i tapat fins a les celles. Avui però amb companyia i fent petar la xarrada tota l'estona, així com a mínim es mes fàcil d soportar la sensació de congelació damunt la bici.

5 comentaris:

Albi ha dit...

Ni frio ni calor. Ni garganta ni anginas. Quin fred Pantani! Com en los viejos tiempos. Aquests entrenos són els que sumen!!!

joan ha dit...

no se si sumen o resten pq porto 2 dies mig K.O. espero poder tornar-hi demà ! :(

Albi ha dit...

Aigua, neu, fred ... el teu medi Pantani! Com un peix a l'aigua paio...

joan ha dit...

je,je,je....com ho saps !!

Albi ha dit...

Que fots parapent paio? Aquella foto enlairat ... ni el nen d'ET.