dimarts, 18 de gener del 2011

SETMANA 3

dmg 23 gen: DESCANS, bàsicament pq les potes han dit PROU per ara.....per esta setmana han complert de sobres !

dss 22 gen: BICI 3H ciclant amb la Colnago again,av 140 ppm, amb solet però amb una rasca de collons i amb les potes petrificades desprès dels 2 últims dies. I això k tinc el compex k treu fum desprès d un munt de mesos k no el feia anar !

dv 21 gen: RUN 1H justa, av 152 ppm, trotant pel monte, avui buscant desnivell ràpidament k es la manera més ràpida d'entrar en calor i oblidar-me de la rasca k fot. Les perjudicades: les potes....

dj 20 gen: Sant Sebastià ! Festiu local, tot un matí per davant per ciclar ! Luxe al que no estic acostumat ! Nomès treure el cap per la finestra l'habitual disjuntiva entre tirar cap a l'interior (argon) o baixar cap a la mar ( btt / colnago) avui cau del costat de la mar !, cap a les muntanyes esta fosquet i amb pinta de mullar-me. Cap a la mar tampoc fa sol però sempre es mes fàcil veure'l durant lo matí i sempre fa menos fresca ! Cap avall pues. 4 H justes disfrutant per territori Colnago ! La polivalència d la colnago es un luxe k justifica i amortitza per si sola la inversió feta, he fet les 4 H fins arribar a Benicassim i recular sense xafar ni un sol km d carretera principal ! Surto d casa, me deixo portar per la Colnago i vaig enganxant, camins, pistes, carreteres trencades, carreteres secundaries, algun carrer pels voltans de Marina d' Or , vies verdes vora el mar i fins i tot el carril bici a l'arribada a Benicassim. Vies totes solitaries en un día hivernal inter setmanal com avui. Luxe per disfrutar ciclant, això si, arribo a caseta trinxadet ! Per cert, del sol ni rastre a pesar de lo que pugo pareixer a les fotos ! Això si, he sentit dir k estava per allí dalt !!!





dx 19 gen: Uns compromisos socials atrasats me porten de cap al zero, demà ho recuperarem.

dm 18 gen:
BICI 1H justa, av 138 ppm, ciclant amb nocturnitat al VLDRM, amb una sensació tèrmica de mil dimonis fruit de juntar fred i humitat d'aquella k es fot dins els ossos i tapat fins a les celles !

dll 17 gen: DESCANS

2 comentaris:

Albi ha dit...

Haurem de fer recull de firmes que aquest Poligon ha de portar el teu nom! Quina moral Pantani!!!

joan ha dit...

avui rodava la P2 pel VLDRM.....però tranquils k no la portava jo ! ;-) li he deixat a un colega per una crono i així de pas la P2 k surt a k li toco una mica la freska k ja li fa falta !