dijous, 5 d’agost del 2010

LLOP 2011







l'altre tema que tenia pendent d comentar-hos abans d tancar la paraeta per vacances es precisament este: la cursa del llop del 2011.

Ja coneixeu sobradament de que es tracta la prova i els que no ho coneixeu nomès heu de clicar dalt per veure-ho. Pues bueno, desprès de l'intent aquell de fa 2 o 3 anyets per anar-hi amb un equipet, esta vegada han sigut un parell de companys d'aqui baix els que s'han animat i m'han liat per montar un equipet de relleus i anar a xalar i a patir un finde per les terres de l'ebre. La modalitat d relleus implica 3 participants i a cada prova de la cursa del llop (run, bici o caiac ) surt 1 participant a competir.

Lo que us volia comentar es que dsd aquí us llanço un REPTE esportiu per que montessiu un o dos equipets de relleus i vinguessiu a donar guerra per les terres de l'ebre, penso k hi ha gent de sobres per fer les 3 modalitats. De run i de bici no cal ni parlar-ho i de caiac tenint tota la febrada de gent k reme pel riu no hi hauria d'haver cap problema ( el primer en agafar la pala hauria de ser el ex-triatleta Irusman o el ex-ciclista ñoñamstrong !!! ) poden sortir uns equips guapets. En el meu cas faré els sectors de bici + btt !

Colibrí : comença a bellugar lo tema i reclutar gent, esta vegada la festa es amb un dorsal al pit i amb lo crono en marxa , vale ??? vinga valents, espero la vostra aposta però us avanço k si ens voleu guanyar no us ho ficarem fàcil.... tot i k en alguna combinació de les que he pensat k podeu montar podrieu montar equips molt potents ! hi ha ous o no hi ha ous !!! o ganes !!!!

4 comentaris:

Xavvv ha dit...

M'has tocat la fibra company , despres de la "intentona" fallida d'aquest any no se,no se.
(Que casi me coste el divorci!!) i aixo amb lo car que surt ni te cuento.
Pero segur que farem alguna cosa , o mes d'una.

Irontrepa ha dit...

Tinc la sensació que per la majoria dels que penses, "lo seu mal, no vol soroll". M'entens?
La meva opinió es que "indio solo viaja mas deprisa". Tu ja ho vas intentar fa dos anys i tots van fer perla. Així que ben fet i sort a la cursa, que és dura (pregunta-li a Mario).
M'agradaria equivocar-me, però.....
Alex

Robert ha dit...

jo vai fer este any la de muntanya i és una autèntica kafrada (sobretot pel sol i la calor), vai dir q no la faria mes... però ja no me'n recordo del patiment i m'ofereixo a un equip per córrer la de muntanya i la mitja.
de totes formes, encara queda molt........

joan ha dit...

XAvvv: no es lo mateix plantejar-la en "solo" k per relleus, d'esta manera es molt mes factible, tant la prova com la preparació prèvia !

robert: així m'agrada ! jo tb soc dls k ensopego 2 vegades amb la mateixa pedra !

àlex: t'entenc a la perfeció però com ja li he dit a robert ensopego sovint amb la mateixa pedra ! Segurament tindràs raó, però esta vegada ha sigut un pel diferent, jo ni tans sols m'ho havia plantejat però tinc 2 companys per aquí baix k a part d correr no fan gaire cosa mes, pero k tenen moltes mes ganes k jo i al final m'han engrescat tot i k tinc molts numeros k sigo el mateix finde k zarautz k ja es una putada, pero si ells no es fan enrere, allí estaré ! i una vegada liat, pues ja saps k m'agrada embolicar a la gent encara k a vegades no surto B, pero la idea d un pique sa entre matros, amb 2 o 3 equipets d relleus m semble una manera divertida de pasar el finde ! l'unic problemeta el veig als remadors pq d runners i bikers estic segur de poder enganayar a 4 per fer 2 equips pero per remar hauria d contar amb l'ajuda de ñoñamstrong i ara per ara el veig missing total...Segur k si falta un biker o un runner per fer 2 equipets i la teva planificació esportiva t'ho permet tb t'animaràs....vengaaaaaaaaa