dimecres, 28 de juliol del 2010


























Ja fa dies k us vull contar un parell d cosetes abans d tancar la paradeta per vacances....Avui us avanço una d'elles !

El finde vaig sortir un ratet a primera hora del dia a ciclar amb l' Argon a ritme d globero...bueno al ritme d globero k permet la Gallium ! El fet es k vam arrancar en silenci, semblava k la Gallium estés adormida, ningú deia res, però no estava adormida, estava cabrejada pq no la trec prou ! Li vaig intentar fer entendre el perquè d tot plegat, k sifa molta calor..., k si estic una mica desconectat ....k si per sortir amb ella necessito estar mínimament en forma pq es molt exigent i no es conforma en sortir a ritme d dominguero...però ella no ho entenia ! m deia i no sense raó k dsd la PR no la havia tret, k fins i tot trec mes a l'orbea d Btt k a ella ! Al final, dp d'intercanviar impresions, ens vam confesar mutuament lo k vam xalar plegats a la PR, lo enamorats k vam acabar del patiment al pavé, i a modo de conjura ens vam prometre mutuament k fariem lo possible per estar el 3/04/2011 a la sortida del mític TOUR DE FLANDES, amb els seus 255 km i els seus mítics "muros" de paves ! O sigui k dsd aquí us ho faig saber amb temps pq no hi hagi excuses i puguessim montar aquesta vegada si, una bona grupetta !


Unes afotos per fer ganetes....















































8 comentaris:

Pau ha dit...

Jo casi que t'ho confirmo! Es el dia del meu cumpleanys, aixi que, algo millor que Flanders a les cames com a regal?

Albi ha dit...

Bona proposta Pantani! Sense cap mena de dubte; una activitat de luxe. Segur que no aniràs sol! Enhorabona per l'aposta!!!

Irontrepa ha dit...

M'apunto, així farem un bon hivern amb la bici per agafar "fondo". De la possible grupeta ja veure'm quants en queden al final.
Ens veiem.
Alex

joan ha dit...

bueno, això s'anima ! així m'agrada ! a tu pau et conto com a rider o com a fotògraf ? je,je,je....

iRIUSman ha dit...

en mi no contessiu per a res. que me ho he deixat.

joan ha dit...

no pateixos ñoño, k per tu tinc reservat un altre repte ! mes info esta setmaneta per aquí ! ;)

iRIUSman ha dit...

deixa'm adivinar...... quants pams de chistorra puc menjar dins d'una clotxa.

Irontrepa ha dit...

A veure si els d'aquesta grupetta pasen l'examen i adivinen qui son els 4 paios de la primera foto (anys 80) i el de la darrera foto (any 2007-2008).
Alex