dissabte, 3 de juliol del 2010

III TRIFESTA (17/07)

Arriba l'estiu, arriba la calor, arriba "le tour" i arriba la nostra TRIFESTA per tercer any seguit ! La data triada enguany es el dss 17, k per una vegada no coincideix amb cap etapa decisiva del tour o sigui k si algú patia per això ja pot estar trankil ! (ok, Irontrepa ? ;) ) Enguany a més, com a novetat i a la vista k la gent l'any passat va acabar engrescada, farem previament i tal com vam prometre una TRIKIDS per als mes menuts/des , pq ells tambè puguin xalar d valent o sigui k aneu mentalitzant a la canalla i aneu unflant-los les rodes de les bicis k teniu per algun raconet ! Si l'entrada o sortida del riu no estigues molt facil pels menuts fariem una DU-KIDS en lloc de la TRIKIDS tot i k la idea incial es que es facin un banyet, ho confirmarem sobre el terreny !




A l'espera de poder confirmar l'estat dels accesos al riu, les algues i demes temes, fa pinta k enguany el format serà més similar a la primera edició k no pas a la de l'any passat. Es a dir, els boxes instal.lats a la banda del poble en lloc de a la banda dels xops. A priori els boxes estaran davant del local del CN FLIX.







Distàncies i recorreguts les habituals de les altres edicions, un ratet dins l'aigua, una mica d BTT i una estoneta trotant sota un sol implacable. Els circuits fan pinta de ser bastant similars als de la primera edició, però aprofitant tambè per la BTT i pel run la part nova de passeig vora el riu fins al tormo com l'any passat. Amb la BTT farem aquell falso-llano fins l'entrada antigua de la nuclear o sigui k si algú te els problemes habituals de que no li entra el plat petit te 2 setmanes per solventar-ho ( NO VALDRÀ COM A EXCUSA, ÑOÑO !!! k ja està molt vista ....)


Us recordo a tots k la TRI-FESTA està montada bàsicament per xalar i disfrutar i tot i k en principi lo desitjable sería que qui s'apuntes o fes per fer els 3 segments, si hi ha algú k per una causa major creu k no pot fer el segment d NAT, esta contemplada la possibilita k faci nomès BTT+RUN, incorporant-se a la cursa quan surti d boxes l'ultim triatleta dl primer segment. De totes maneres el segment d nat serà suficientment curtet pq tothom ho pugo fer trankilament sense patir en excès; k 500 m encara k sigo nadant a braça els pot fer tothom ( ok, Pau ? ) , així pues com a causa major entenc: al.lergia a l'aigua, infeccions d'oïda, o similars....Els segments d BTT i RUN si son obligatoris per a tothom k participo.

TEMES IMPORTANTS:

- Tothom k vulgo participar que ho faci saber a l'apartat d comentaris d'este POST. A mi personalment,m'agradaría k els lectors habituals del blog participessiu tots pq d ben segur k xalarem ! ( oido, Vaqué ? ) També ho podeu comentar a coneguts k no coneixen el blog i valtros penseu k tindrien ganes d participar ! Tothom serà benvingut !

- la inscripció està oberta a tothom k vulgo xalar i evidenment es gratuïta,nomès cal fer-ho saber als comentaris del POST, pel tema del càlcul d provisions per l'avituallament i els sopar posterior, així com per montar els boxes adequats.

-com a prova NO COMPETITIVA k serà, no hi haurà ni dorsals ni control d temps.

- al segment d NAT estarà PROHIBIT l'us d neopré (per equiparar a tothom) així com tambè, patitos, manguitos,aletes,flotadors, carabasses i demes artilugios.... ( en el cas de la TRIKIDS si que estan permesos, evidentment )Es recomanable portar gorro d nat i ulleres, si algú no te gorro no hi ha problema k tinc d sobres ! Està permès nadar en qualsevol estil: lliure, braça, esquena, papallona, gosset, etc...cadascú k faci el k pugo !!!

- al segment d BTT es obligatori l'us del CASC ( oido pitoi ??? ) i el drafting SI k esta permès, els k no esteu acostumats a anar amb BTT, apunte-vos igual PLEASE, no patiu k al segment de BTT es forma un autobus al ritme k faci falta ( robert això va per tu, no val com a excusa lo de la bici ! )

- al segment d RUN no hi ha ni obligacions ni prohibicions especifiques.

- PROHIBIT totalment llençar qualsevol tipus d'envoltori d barretes o similar en cap punt del recorregut !! una mica d civisme, nois !!! Si algú ha d llençar algo k ho faci al punt d'avituallament.

- una vegada finalitzada la prova tindrem la nostra particular TRIPARTY, ubicada al mas dels "castellons" consistent en BANY nocturn a la piscina (lo millor del mon !!!), sardinada i graellada d carn posterior,tot ben acompanyat amb els líquids corresponents....vamos una "autèntica" PASTA PARTY en tota regla a la que evidentment esteu tots i totes convidats !!

HORARIS PREVISTOS:

Dss matí per qui vulgo vindré a col.laborar en les habituals tasques variades a les 10h al davant del magatzem del CNautic. Si algú es de fora o no coneix el circuit d BTT i ho vol veure abans, es el moment.

16h: montatge definitiu d tot el sarau.

17 h : TOTS a boxes a deixar els trastos.

17,30 h: TRIKIDS

En acabar la TRIkids : TRIFESTA

En acabar, plegar tots els trastos, dutxa i tot seguit al sopar d germanor !!

Espero k us apuntessiu tots i xalem d valent !! Qualsevol dubte o aportació, als comentaris del POST please !!


Per fer boca i recordar bons moments :

FOTOS II TRIFESTA

FOTOS I TRIFESTA


TRI-FESTEROS CONFIRMATS :

- colibrinet
- ramonet
- pitoi
- ñoñamstrong
- irontrepa
- pau carranza
- kinder

- xavvvv
- pollo
- ferran
- roger
- camil
- pau
- joanet

18 comentaris:

Pau Carranza Sangrà ha dit...

Si hem deixeu participar-hi a les tres disciplines m'apunto!!

joan ha dit...

i tant PAU, faltaria mes, FET ! així m'agrada !

Xavvv ha dit...

Crec que a la llista falta algu!!!!!
Que no me contes o que!!! que ja saps que es l'objectiu de la temporada HOME!!!!!!

Xavvv ha dit...

Aixo si!! apuntam al TRI-Kids , jejejeje.

joan ha dit...

PERFECTE Xavi, ja contava amb tu per la trifesta i amb la xiqueta per la trikids !

VAQUÉ ha dit...

Joan, tot i que pensava en la TRIFESTA, finalment agraeixo la invitacio pero este any tampoc podre ser-hi ni per veureus, ja que fa dies tinc compromes el dissabte amb la familia. Salut, mots km i xaleu força.
Com a seguidor del blog, m'ha sapigut molt greu lo de zarauts i niza, pero l'esport es aixi i les persones no podem dominar les ganes. Un altre any sera.
Records a la penya, l'unic que he vist este any a banyoles va ser a irontrepa. A veure si us animeu. Recomano per l'any que be el mig de balaguer. Fins aviat

Anònim ha dit...

POLLO
Per variar tenia una boda, però finalment xun detall de Gemma podré disfrutar de l'event.
Allí estaré.

Ferran Rosich ha dit...

bones juan soc ferran rosich, suposo que ja saps qui soc.em farie gracia participa a la trifesta, i tambe ajuda en lo que fagi falta.

joan ha dit...

Vaqué : l'any k puguis venir serà històric ! llàstima noi ! per lo de zarautz&niza no`pateixos tant, son coses k pasen, no som profesionals d'aixo i a + a + ho fan cada any !

Pollo : OLÉ noi ! ben fet !

FerraN : Benvigut a la trifesta ferran, NO val a nadar amb els guants de porter ! ;)

IRIUSMAN ha dit...

es la prova de la temporada, porto 11 mesos entrenant i suposo que podre fer la millor marca de la temporada, o sigui 3 chupitos en 1/2 hora ja es una bona marca.

joan ha dit...

TU ni apropat a la barbacoa ! ;)

roger ilercavo ha dit...

avui he parlat en Irontrepa i confirmo la meva participació a la Trifesta al completo!
Pels que no hem coneixeu sóc el Roger i sóc de Mora d'Ebre. Fins lo dissabte!

joan ha dit...

OK roger, benvingut ! com mes serem mes riurem ! D totes maneres si t'ho ha dit trepa igual es pq vol algun sparring d nivell pq natros anem mes a la FESTA k al TRI !

Anònim ha dit...

Bones,
aquesta setmana estic per Flix o sigui que compteu amb mi per la Trifesta. Això si, al·lego alergia al aigua per no fer el tram de natació...En la bici ja veureu la "Alcotan" de 30 anys que estic preparant..


Camil

joan ha dit...

ostia Camil ! això si que es un sorpresón ! Així m'agrada ! A Xalar ! tot i k de tu m'apuntaria a fer el banyet i tot home k es més autèntic ! Porta banyador per si d cas t repenses !

Txinot ha dit...

Pantani, jo us faré el reportatge fotogràfic de cada any!

joan ha dit...

a tope ! perfecte txinot !

Pau ha dit...

Jo, com et podies esperar alego alergia a l'aigua :D Per que no tindre a temps la camara nova, sino m'uniria al xinot al reportatge fotografic!