dimarts, 27 de novembre del 2007

SETMANA POST-MARATO

dll 26 nov : DESCANS, no era el pla inicial però el día s'ha anat complicant de mala manera a mesura que avançava. Al final m'he dedicat a actualitzar el blog amb les cròniques i no gaire cosa mes. Tot i k volia trotar, ptser no ha sigut mala decisió el descansar. Per no fer,no he fet ni COMPEX. A part d'un turmell una mica inflamat no noto cap molestia remarcable.
dm 27 nov: 35´ de trote suau per recuperar les cames, a primera vista no hi ha cap seqüela remarcable de la marató.
dx 28 nov: 50´ d TPN suau. Tot i k jo quasi ja no me'n recordo de donosti i k no me fa mal res, les cames si k encara tenen guardat a la memoria RAM l'esforç de la marató; es per aixó k continuo trotant a ritme d follet tortuga i així continuré com a mínim tot el k queda d setmana.
dj 29 nov : 1h03' TPN suau, suau, suau...
dv 30 nov: 35' d trote, avui per variar una miqueteta he incorporat 20' d trote més alegret. Demà agafare la BTT per fí després de 3 mesos sense tocar-la i JA EN TINC GANES !!!
ds 1 des : 35 km BTT (aprox) + 30' d trotet suau a ritme d follet tortuga. El retorn a la btt ha sigut l'esperat: UN MAL D CUL IMPORTANT !!!
dg 2 des : passejadeta dominical amb la BTT per estirar les cames, aprox 30 km, sense boira i amb un dia d novela com diu colibrí !

3 comentaris:

Anònim ha dit...

txeic si vas anar tant suau no cal recuperar tota la setman corren com un pinguino q jo ja faig series.
A tot li diuen atletes

Anònim ha dit...

fins aki baix han arribat rumors k tornen a fer obres al carrer major !!! diuen k el FILIPIDES LOCAL esTà tan unflat k no pasa entre ca martinet i la farmacia d barbero, la brigada ja ho està enxamplant uns 2 metres !!!! potser anirà alguna casa a terra, PERO K COLLONS, k paso el xiquet, K PASO !!!!!

Anònim ha dit...

valeeeeeeeeee, HO CONFESO : a donosti vaig anar a TOPE, no m vaig guardar res....avui dj ENCARA CAMINO COM UN PINGÜINO i no tinc ous de pujar al poble pq no me vegi NINGU en ste estat tan lamentable !!!!!!