diumenge, 11 de novembre del 2007

MITJA SALOU 11 NOV

















http://www.mitjadesalou.com/

Bueno, bueno,bueno, no se ni per on començar....avui hi ha material de sobra per una bona crónica... mariconades les justes, així que el temps OK (potser massa caloreta i tot), l'organització OK, no si si havia molta o poca gent la veritat, i el recorregut.... bueno el recorregut dsd luego no es el fort d'esta prova, a part del ratet distret pel passeig la resta no te cap encant i lo més important, a part del primer km i els dels passeig jo diria k no hi havia gaires mes k fossin plans...dsd luego no es la prova ideal si vols fer marca !!! Una vegada despatxades les xorrades prévies entrem en materia: hi ha material de sobra; debesseresse amb plusmarca personal a 2 setmanetes del debut a la marató ( ja li he dit lo q penso al respecte ), alex fent honor al nom del blog patint de valent, i albi i xavi "al acecho" tota la cursa per rematar-lo al final ( k dolents k sou nois...) i pep... bueno pep acabant també amb cara de patir prou... ja dic jo, k el nom del blog no pot estar més encertat !!! respecte a mi la veritat no te molta història: un ritme super cómodo de 4'40" durant tota la cursa sense parar de taladrar a jose, un pel avorridot el rato k m'ha deixat solet per batre la seva plusmarca pero amb bones sensacions de cara a donosti !!!

la historia ha anat així, jo arribo sobrat de temps a recollir el dorsal, no es pot dir el mateix de la expe, k arriben justets per recollir tot,preparar els trastos i calentar poc i malament...alex amb problemes de sabatilles, i albi super concentrat sense obrir boca ( era pq portava el ganivet a la boca !!!!), nerviós com un xiquet, els nervis PRE-COMPE quan surts a competir algo... noves sensacions pel colibrí... Pistoletasso i ja hi som, alex surt quasi de la pole, colibrí i pollo tb molt davant i els altres 3 quasi dsd el pit lane. Jose i jo passem els 2 primers km en 9', MASSA RÀPID, busquem el ritme de 4'45" però no es fàcil, els km's fan baixada i anem més ràpid, i dp de la baixada amunt i dp avall i dp amunt...no n'hi ha ni un de pla....al km 13 hi ha la "tachuela" en forma d' "alp d'huez", la pugem trankilets.... a l'arribar al 14 debesseresse s'anima, m diu k marxa a fer plusmarca i m deixa tirat com una colilla, allí me kedo al meu ritme patxangero.... de seguida arribem al passeig, li foto un crit a david k quasi cau dl susto pq ni m'havia vist (ha vingut a fer fotos....THANKS DAVID !!!), ens creuem amb els altres, primer alex, pero 50m darrere venen ja POLLO I COLIBRI apretant d valent, corrent en negatiu los molt putes !, deu ser aprox el km 16 o 17...josé continua al seu ritme...dp me creuo tb amb pep K porta cara de poques bromes i torno a veure a david K ARA SI ME FA UNA FOTO !!! al final del passeig i tombant amunt vec k jose m porte aprox uns 30 seg i com stic avorrit faig la pujadeta forçant un pelet per arribar al seu costat a tocar-li una mica els collons.... feta la broma, nomes queda un kilometret, el deixo al seu ritme de plusmarca i m dedico a soltar cames i arribar fresc com una rosa en 1h36'35"segons el meu crono... veig a albi nomes passar meta, me comenta l'ordre d'arribada: Pollo, Colibrí i Alex al pódium...ELS ROOKIES AL PODER !!! aki ja no es respecta res ni a ningú...LA COMPE ES LA COMPE !!! al cap d'un ratet entra Pep amb cara de haver patit pero amb una rialla, segons el crono de la meta era 1h48', estant a meta veient a r. mulet que havia estat fent fotos durant la cursa. Dels Alutiz brothers ni rastre, avui devien descansar. Al cap d'un rato veig a alex, encara porta tant salitre a la cara que sembla les salines d Gerri de la sal !!! ha patit un ou, no s'ha trobat B ni cómodo en cap moment de la cursa,les sabatilles tc eren les encertades...en fi k no era el seu día, pensant-ho ara potser li faltava ANAR DE NIT !!!
El resum a falta de confirmació oficial es el següent: pollo 1h31, colibrí tb 1h31, alex 1h32, Jose 1h36, el menda tb 1h36 i pep 1h 48...fa un matí stupendo i després d'estirar i la corresponetn dutxeta fem un platet ( o dos ) de macarrons sentats al solet fent petar la xarrada !!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Runners!
Com stan ls cams, avui?
Cal feliçitar-nos als 6, per tenir l'empenta de fer 21kms a les 10h del matí a Salou. Jo que pensava, que aquella zona era solsament camí de la vida nocturna i platges...
Pel que fà a la cursa, puc dir que els primers kms, vam sortir més "ligeros" que a Mollerussa, la baixada a la plaça Europa ens posava a la volada i després... falso llano per a voltar i encarar un conjunt de pujades fetes a posta per a la cursa. En una zona més o meyns plana, puc apreciar la "silueta" special k d' Alex (força lluny, però inconfundible). Xavi, passa del tema i diu que tranquil. Ens posem a pujar el Mortirolo i allí ens saluda amb un gest d'ànim per arribar fins on està ell (era ell!, el mite, patint com un campió, però donant mostres que ell va a la seva). Pujada durilla i les cames començen a picar. Arribem dalt el cim, unes rectes per agafar referències amb Alejandro i ré de ré. Que mamón... va marcar-se un canvi de ritme, que ni rastre d'ell. Baixant i baixant fem cap al passeig de la platge i per allí veiem al David. Aquest és el number one. Ànims per a tothom i a tornar a la captura de la bestia. A pocs metres del cono de gir del passeig, ens creuem amb Trepa. Xavi progresar lentament i de forma molt hàbil. Està fort la rubia. Intento no perdre'l massa, tot i que al carrer cantoner amb el passeig fà un canvi de ritme i passa a Àlex. Jo no tenia més marxes i pertant vaig optar a deixar passar la cursa. Plaça Europa i pa riba... En aquest punt passo al jefe, un gest carinyós i a continuar sense baixar el ritme. Baixada fins a l'últim carrer i sprin final de recta per millorar temps de Mollerussa. Ok! Misión cumplida.
Avui he estat comparant registres de la penya que va participar a Mollerussa i tenim de tot. Uns milloren marca i altres no. En aquest cas i com diu Joan, cada cursa és un món. Jo vaig trobar-la més dura (més mtrs de desnivell els té), però la marca és més bona (també val a dir que porto més kms i entrenaments). Els registres són els oficials, tot i no ser els reals, però res important.
La conclusió final de la resta és força positiva. Potser l'amic Àlex no està content, però, val a dir que el circuit no era a la seva mida. Per a Jose, estic content amb el seu temps, tot i estar en contra, tenint en compte la seva fita d'aquí a 15 dies a Doností. Pantani, ell ho sap millor que ningú, si ell diu que ha d'anar a trotar, mutis a la gàbia (porte moltes guerres i segur que sap el que fà). Pep, xapó, amb pocs kms i ell patint va poder acabar. Segurament el més meritori del matí. Pep és el maestro i no va equivocar-se amb les marques dins al cotxe abans de començar tot. I xavi? Aquest és un crack, si tingués els meus ous, ja fà temps que baixaria de 1h 25'.

Anònim ha dit...

avui per avui xavi t a les cames un tiempasso i tu si te saps gestionar una miqueta tb hauries d'estar al voltant de 1h27..."follet tortuga dixit"

Anònim ha dit...

Bé, que us he de dir de la mitja de Salou, la veritat es que vaig acabar desabut amb mi mateix i amb el recorregut. Volia fer entre 1h28 i 1h30 però als 5 kms ja vaig veure que no podria ser, el primer km a 4'08" era el ritme que volia portar però tan pujar i baixar hem va trencar.Vaig anar a -170 fins al km 7 després a 173-174 intetant conservar als dos "repechos", però hem vaig tornar a equivocar al apretar a partir del 13'5km, vaig ficar-me a 181pm, però era massa pronte i al km 18 anava petat.Del 18 al 21 patint de cos,cames,cap(motivació) i de una puta llaga que hem va sortir als dos peus, sobretot al esquerra que ja molestava al km 9.Com podeu veure tinc moltes escuses, el meu amic Kike Ortuño (el diumenge feia 7 anys que es va matar escalant) deia "que las escusas son como el culo, todo el mundo tiene uno".Pel que fa als companys,tots molt bé. A Xavi se li nota la progressió,sols s'ha de soltar una mica abans i arribar més agonic, ja que arriba bastant sobrat, Albí li falta una mica de fuelle al final però si segueix així l'any que bé a Mollerusa, fa 1h20'.Jose molt bé, encara que critiquin el que apretessis, crec que el fer millor marca es important per a la teva confiança.Noio, en la linea, sobrat i conservant cos i ment, quan es tragui de damunt la marató de Donosti segur que baixa ràpid a 1h28'.I Pep va demostrar que " quien tuvo retuvo", tot i els kg de més i el poc rodatge va acabar molt dignament.Pel que fa a les pròximes curses encara tinc el dubte del dia 25 d'anar a un du cross a Balaguer, a la mitja de Tarragona o a una marató a Benidorm.Massa dubtes encara que tinc ganes de treurem l'espina de Salou e intentar 1h28' a Tarragona.Al gener hem de estar tots per davall de 1h30' i algu aprop del 1h24' sino no guanyarem mai als Figots.

joan ha dit...

ara per ara amb l'unic k penso dp d la marató es en agagar la btt...ANYORO LA MEVA ORBEA !!!! VULL UN DIA DE BTT I FANG A TOPE !!!