dilluns, 30 de març del 2009

SETMANA 14

dll 30 març: NAT 30' per un milqui suau sense gaire història. Demà finiquitem el 1er TRIM de l'any; hauran sigut 13 setmanetes amb dies d tots los colors, amb un objectiu previ de 10 h / set k com haureu comprovat poquetes setmanes he complert...A partir d'ara comença l'hora de la veritat, este trimestre es el k conte, lo fet fins ara va de puta mare i com més s'hagi fet millor però lo k marca la pauta es abril-maig, en este parell de mesos l'objectiu hauría de ser apropar-me a les 15 h / set, més ho trobo útopic i si supero les 10 k no he aconseguit fer fins ara ja estaría content ! Comença pues el periode amb un planificació més acurada i on toca currar-se les coses una mica si desprès es vol recollir algo ! Vamos k + d'un día tocarà patir de valent entrenant...A favor : k ja hi ha curro els findes, i k el dia ja clareja fins les vuit i pico tot i k avui sembla k haguessim tornat a lo més cru de l'hivern, per començar tot lo día plovent...

dm 31 març: DESCANS , liat amb "temes varios",competint amb colibrí en quant a dia pestos...arribo trinxat a casa i sense forces per sortir a fer res !

dx 1 abr: NAT 45' incloent sèries curtes, concretament 5*100 en 1'40" ( 1'20" R) i 5*50 en en 45" (45 " R) on els 45" d recuperació (un suspir !!!) justet me servia per baixar unes quantes ppm... + RUN 50' d trote suau.

dj 2 abr: NAT 30' aeròbics amb el tren superior prou cascadet dp d la sessió d'ahir+ RUN 1H10' d trote encara més suau k ahir.

dv 3 abr: BICI 2H justes amb la pinarello, suaus , 39'-full time.

dss 4 abr: BICI 4H40' amb la pinarello,recorregut habitual amb les meves tachueles"favorites" ( nomès sortir i per acabar amb més de 4h a les potes pujant arrastrant-me com una serp) i una bona estona amb vent de cara a la tornada, surto cansat de potes i arribo trinxat. Recorregut durillo i sessió dura, arribo desfet però no apajarat, al final 127 km. No tinc gens clar que demà puga tornar a sortir com era el pla inicial, tinc los 4driceps CONTENTS...

P.D. : Nomès m'ho semble a mi, que 180 kms son MOLTS KMS ?????

dmg 5 abr: BICI 1 H justa sota la pluja, al VLDRM per estirar les potes, ho he deixat estar quan en un pas de vianants he estat a punt d'anar a terra en xafar la pintura blanca, m'he marcat una derrapada tipo frenada de Toni Elias a motogp i he decidit k ja estava B per avui !

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H45' en 3 sessions
RUN : 2H en 2 sessions
BICI: 7H40 en 3 session

TOTAL SETMANAL: 11H25' prou B ! per mi tot lo k sigo pasar de 10 h / set ja me deixa content, la set. esta estructurada una mica rara però s'ha de mirar en conjunt amb la setman k ve !


4 comentaris:

Colibri ha dit...

Bueno noi! Aixó ja pinta d'una altra manera. Aquest entrenament ja comença a ser pinxo. Jo he plegat a les 20:30h i m'he quedat tombat veient la Roja enfront Turquia (no t'enganyaré Pantani).

Colibri ha dit...

Home! 18o kms per mi és una setmana de baixa. De totes formes, segurament que no hi son les tachueles aquestes que anomenes. Ànimo que aixó pinta bé Pantani!

ñoño ha dit...

ah ? pero son 180 ? jo havia entes que podies fer 100 o 80 segons com te trobessis.

joan ha dit...

ahhhhhhhhhhhh si es així jo trio la de 100 km k ho tinc per la mà...