dilluns, 23 de març del 2009

SETMANA 13

dll 23 març: RUN 40' d trote en negatiu a ritmes més ràpids de lo habitual. Esta setmana pinten bastos en quant a hores per dedicar o sigui k segurament farè un trueque de quantitat per qualitat i com dubto que pugui fer entrenos de llarga durada, els que pugui fer i tinga ganes els faré a més intensitat de lo habitual (excepte la NAT ! ), ja vorem com evoluciona la setmana !

dm 24 març: DESCANS a mesos justos del HALF al maresme...

dx 25 març: BICI 1H "a palos" pel VLDRM

dv 27 març: BICI 2H20' dp d'un altre día INACTIU per temes varios... "ligeritos" amb la pinarello el 95 % del temps amb el 39' però amb bones potes tot i sortir amb lo dinar a la gola...

dss 28 març: NAT 25' i gràcies ! una mica de rovellat dp d tans dies sense passar per l'aigua !

dmg 29 març: RUN 50' suaus al tardet com a càstig per haver sigut incapaç d sortir del llit quan ha sonat el despertador a les 07.30 k eren realment les 06.30 !

RESUM SETMANAL:

NAT 25' en 1 sessió
BICI: 3H20' en 2 sessions
RUN: 1H30' en 2 sessions

TOTAL SETMANAL: 5H15' sense comentaris...com ja vaig dir dll la setmana no pintava molt B i les previsions s'han complert durant la setmana. La part bona es que este dss era l'últim del curro fins l'octubre i per altra banda k ara el dia ja allargue i no caldrà sortir a entrenar amb lo dinar a la gola !

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No si a la fí, posarant el teu nom al Velodromo aquest!

ñoño ha dit...

Bueno, despres d'haver fet la insensates d'inscriure'm sense estarne convençut arriba l'hora del debut.
M'alço a les 5:00 esmorzo per primera vegada carrego la bici i vaig a buscar a Alex, ja a casa Alex me n'adono que me deixat la roda de la bici aixi q tornem a casa a buscar la roda i viatge.
Parem a Castelló i 2on esmorzar, arribem a Sueca amb normalitat i sobre l'horari previst, agafem dorsal i xip i alló te bona pinta, montem bicis al parking i a mi me impressionava tot, bones bicis la gent molt fina i per 1a vegada contemplo la posibilitat de quedar ultim. A les 10 entrem a boxes i palante, escalfem i sense massa puntualitat sortida. Primer sector jo molt reservon tant que vaig a 5'Km i quedo dels 6 ultims, agafo la bici i pensant que alli passaria a bastanta gent, encara q nomes fos pel fet que no tenia ningu darrere, i en passo dos voltes de les tres sense veure a ningu, bueno encara hem van passar dos, a la tercera , comença a possar agressivitat i deixo de passejar la bici pels arrossals, tenso el ritme i comprova en l'unic lloc q ens creuem que en 6 min. tinc gen per passar , l'ultima volta hem vaig sentir ñoñamstrong, en vaig pasar 10 o12 despres pensava que m'havia adormit massa rato , pero bueno , ara ho gaudiria. Acabo la bici sentint-me gran i en entrar a boxes poso el peu a terra i pensava que se'm trencaven , els tenia adormits, ja en les bambes, surto i molt bones sensacions pensava que podia fer un sprint, en qualsevol moment, l'ultima volta però ja no tenia esta sensació, anava be hagues pogut hfer un altra volta pero en mesura.
A la fi 5h 08min, molt bona experiencia i content d'haver-la fet, massatge dutxa i camino de vuelta, molt bona organitzacio. Potser els traçats millorables pero com tot en aquesta vida. I la gent de Sueca extraordinaria, els voluntaris animaven a cada volta dorsal amb el nom `posat . Francament per repetir, pero l'any q be.

joan ha dit...

poquet a poquet vas millorant en les cròniques i tot....LO XURRO de crònica de donosti encara no me l'he tret del cap...

joan ha dit...

imaginat al HALF amb 2000 paios...feina rai per trobar la bici als boxes ! perdó feina rai per trobar el puesto per deixar-la volia dir, per trobar-la a la T1 molt me temo k estarà bastant fàcil...je,je,je

Colibri ha dit...

Bona crònica Jose! Aixó ja ho tens controlat. Primer cal felicitar-te, però no per haver acabat... cal felicitar-te per fer cap a Sueca i posar-te el dorsal per disputar la prova. Evidentment, ser Finisher d'una prova com aquesta mereix una distinció a banda; tot i que personalment no dubtava en cap moment de complir l'objectiu. Dades, conclusions, sensacions, moments, aportacions, ja tens informació per fer un plat combinat i menjar-lo poc a poc. També val a dir, que anar a un ritme conservador, et produeix la canya al final. I per aquest motiu tens doble feina per trobar el ritme óptim. Aquesta assignatura poden explicar-la a la perfecció els Pantani i Trepa. Uns monstres de la formació de patiment per les mil i una batalles a les seves cames. Au pues Ñoñoamstromg, a tope i pa lante màquina.