dissabte, 21 de març del 2009

TEST COMPARATIU MATERIAL * P2C

Bueno, aquí teniu els resultats dels test amb la P2C al VLDRM ! No son per extreure conclussions absolutes ni definitives, pq el fet de fer els testos en dies diferents fa que intervingon variables que fan que les comparacions no sigon fiables ni reals 100 % com la fatiga acumulada, la meteo del día, les sensacions etc.. . De totes maneres això es el que hi ha :

PARAMETRES COMUNS:

TEST de 1H rodant al VLDRM amb la Cervélo P2C, 100 % del temps acoplat i 100 % del temps amb el 53' .

RESULTATS :

DIA 1 : Configuració P2C/ SH R50o / FSA 53*39

Dx 11/03 , 17h , amb fresqueta i lleuger ventet sense molestar gaire.
Temps 1H
Distància recorreguda : 33,5 km
Av ppm: 156

Dades pràcticament calcades a les sessions d 1H al VLDRM fetes l'any passat als mesos de maig/juny, un bon punt de partida.














FSA 53*19


DIA 2 : Configuració P2C/SH R50o/ Q-RINGS 53*39 (POS I)

Dss 14/03, 16,30h pràcticament sense vent, bona temperatura primaveral.
Temps 1H
Distància recorreguda: 35,02 km
Av ppm : 159

Tot i arrancar amb les potes petrificades desprès de la jornada del dia anterior de 2h de running el resultat es sorprenent. Es el 1er dia de la meva vida que rodo amb els Q-rings, l'adaptació contra tot pronòstic no dura ni un minut, la primera impressió es que en igualtats de condicions físiques amb els Q-rings jo diría que et permeten rodar una o dos corones per davall amb el mateix esforç ! Ummmmmmm massa bonic ? ja ho anirem comprovant...però jo diria que es la primera vegada que rodo al VLDRM en un test d 1h per damunt dels 35km/h d mitja i això que tenia les potes tocades ! Inicis prometedors...




















Q-RINGS 53*19


DIA 3 : Configuració P2C/ HED50 / Q-RINGS 53*39 (POS III)

Dss 21 març, 09,00 h núvol, fresqueta ( 9º aprox) i vent lleuger sense molestar (semblant al 1er dia)

Temps: 1 H
Distància: 34,25 km
Av ppm : ? sense dades, porto uns dies q no funciona el sensor del pit, però sensacions semblants als altres dies, poques variacions de ppm devia haver. He començat fred, potser pq m'acabava d'alçar, tot i que les HED50 no estan pensades per treure profit en aquest tipo de circuit tc crec que m'hagi lastrat gaire, més aviat me decanto per la posició dels Q-RINGS. De totes maneres crec que els 3 dies de testos els he fet amb les potes "tokades" o sigui que prometo repetir-lo algún dia que tingui les potes fresques !!!

De totes maneres, els testos m'han servit per extreure algunes conclusions: Enguany competiré amb els Q-RINGS encara que he de acabar de concretar en quina posició els faré servir que crec que estarà entre la I i la II.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Home claro si tirem de material hasta yo faig 35km/h, ara tinc rabia xq lo meu sponsor m'ha acotat lo pressupost. i de fet negocio poder anar a rot almenos en cotxe ..que ell vol que hi vagi en bici, que servirie d'entrenament

Anònim ha dit...

pero pensa que hi ha tres pulsacions mes. o sigui que compras un potenciometro si no no val

Anònim ha dit...

Tanta tecnologia, tanta tecnologia i després teniu ous de fotren's del pobre Albi amb dades amunt i avall. Al final este Polígono, haura de tenir "alpaques" de paia. Ojo amb els genols, que els pedals no son com els "estribos".

joan ha dit...

les 3 ppm d mes son per les 2h de running del dia abans...je,je,je..

joan ha dit...

DISTANCIES GPS !!! NO cal que ho diga,no ??? res de contakm's trukats !!!

joan ha dit...

tots els testos son amb escalfament ZERO, nomès una volta al VLDRM per comprovar k no hi hagi pedres ni grava a les corves i com diu colibri k les alpaques de palla estigon ben col.locades...