dimarts, 15 de gener del 2008

ZARAUTZ: BAI !!!!!!!!

fa uns quants anys, jo diria que com a mínim 4 o 5 , un dels nombrosos findes k pujavem a zarautz va coincidir k feien el TRIATLO DE ZARAUTZ......un ESPECTACLE amb majuscules !!! llavors vaig dir k algun día tornaria per fer-ho !!! es un triatló especial i diferent,reconegut a nivell nacional com un dels triatlons més guapos que es fan a l'Estat, qualificat com a distancia B (2,5+82,5+20), amb un recorregut dur i espectacular,la natació d getaria a zarautz,els boxes a la munoa(la plaça que hi ha just damunt d la platja) la bici amb NO DRAFT (es a dir prohibit xupar roda amb bici),la mitja final d zarautz a getaria i tornada per la carretera damunt el mar... amb un ambientasso espectacular, sortida a les 14h i arribada de nit pels carrers del centre d zarautz petat d penya, per la nit sopar d germanor i festa d ds nit a zarautz !!! doncs bé, avui s'obria el plaç d'inscripció a les 10h, places limitades a 500 per rigurós ordre d'inscripció i atenció en menos de 10 minuts ja hi havia més de 600 inscrits....jo continuo flipant amb lo fanatisme d la penya !!! jo m'he inscrit a les 10h01 i ja era el 125 !!!! així pues ja tenim el primer objectiu guapo pel periode planificat de juny-juliol...no es pot demanar un tri mes guapo per trobar motivació per entrenar cada día, penso anar, penso patir i pensor disfrutar a TOPE !!!


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Òstia quina canya! Quins records per la platja de Zarautz amb Pantani fent-me de profe de surf i a la nit megasopar i fotent-li als xupitos pels pubs!!!

Anònim ha dit...

xupitos ????, pubs ????, nit ??? no se d k me parles "anònim".....t deus confondre d "profe" fijo !!!!

Anònim ha dit...

Jajajaja!!! Ja veig que "la noche te confunde"... Pregunta-li al TT i al keniata los patxarans i xupitos que nos vam fotre!!! I no se perque collons m'ha sortit anònim quan he posat Chinot a l'hora d'identificar-me!!!