dilluns, 7 de gener del 2008

SETMANA 2

dll 7 gen : DESCANS, està setmana m'he d dedicar a planificar una mica la temporada k encara tinc el tema bastant verd...per començar i "gràcies" a la burocràcia k regna en este país tant a la catalana com a la FETRI ja no puc anar a la primera compe k m feia gràcia jq ja sta tanct el plaç d'inscripció pel cto ESP d tri HIV....el plaç ha estat obert 3 DIES !!!! i s'ha acabat el plaç 15 díes abans d la compe segons normativa FETRI....UNA MANERA D PUTA MARE D PROMOCIONAR UN ESPORT MINORATARI !!!! i això k volien ser olímpics !!!! POS BUENO, ja buscarem un altre TRI HIV sense tanta pompa, es una llàstima pq no podre defensar el meu magnific ranking del 2006 ( el 65 al CTO ESP ) !!!! Us aniré informant d com va la planificació d la temporada !!!!
dm 8 gen : RUN:1 H TPN suau, Av 153 ppm, ara feia dies k no trotava gens....respecte al comentari d'ahir del CTO ESP d TRI HIV ara resulta que algun il.luminat ha vist la llum i s'ha donat conte k n si no ampliaven el plaç allí no corrien ni 20 per la qual cosa han deixat uns dies mes...es a dir, k podré "defensar" el meu ranking nacional !!!! allí si k tocarà fer honor al blog !!! respecte a anys anteriors ara es comença amb el sector d ski, quasi q millor pq nomes d ficar-m les botes d skating i tota la parafernalia a la transició ja perdia una barbaritatd temps...la part dolenta es q arribaré a la T1 l'últim però bueno, així tindré l'opció d remontar....bueno, tb serà molt xunga la sortida jq es fa a lo mogollon i per les guies d clàssic, es a dir remant com un animal amb els skis en paral.lel durant uns 100m !!!! uns respecte a la planificació d l'any començo a tindre les coses una mica clares...un dia d estos us conto !!!!
dx 9 gen : NAT: 1750 m en estil lliure i sense gaire història, lo mateix podia haver fet 1000 m k 2500 m. Tot i no haver-me tirat a la piscina en un munt d mesos m dono conte k la base es prou bona per començar amb ganes, no se si ajuda el pes actual o l'entreno del running o que ! però no me costa garire nadar a ritmes k abans eren un suplici fins k no portava un mes d natació, bueno, millor així !!!
dj 10 gen: RUN: 52' d TPN av 160 ppm, inclou un parcial d 16' a un ritme alegret per la part tova d la plaja simulant el running damunt la neu (av 168 ppm).
dv 11 gen : NAT: 1750 m en estil lliure.
dss 12 gen: BTT, uns 25 km aprox diria jo, surtida amb alex i pollo...este pollo fa 3 dies k va en bici i el que faci 5 ja no li veurem el cul, COLLONS amb la rùbia !!!!
dmg 13 gen: SKATING: 1h 30 a llanos provant diferents cosetes pq estava prou trinxadet ja abans de començar, he arribat a la conclusió que s'haurien d parafinar els skis abans d formigal, JO DIRIA K NO LLISQUEN UNA MERDA......(A formigal patirè lo k no està escrit....)avui han pujat colibri, pollo i gemma a fer SURF a cerler, com diria albi fotia un dia de novela !!!! i el dinar a campo ho ha acabat d'arrodonir