dimecres, 2 de gener del 2008

2008 SETMANA 1

dm 1 gen : SKI: jornada d skating breu degut a l'estat resakos de la nit d cap d'any !!! esta setmana si ni hi ha canvi d plans està dedicada a fer un "stage" d skating !!!
dx 2 gen : SKI: jornada d skating, dedicada per una banda a agafar un ritmet continuat i per una altra banda a provar noves tècniques per a les pujades ja k no hi ha manera d tirar amunt !!! sta tarde a comencçat a nevar a partir de les 4 i encara continua (son les 20 h), ja han caigut aprox uns 2cm que vindràn la mar de B pq el tema ja estava bastant justet sobreto a la zona de debutants...demà pujaré al circiut de dalt a veure com està...ah, me fa mal TOT, això no tinc molt clar si es per sortir a cap d'any (k ja no estic acostumat !!!! )o per l' skating....però dmà mes: nevo o no nevo !!!
dj 3 gen: "pues va a ser k no !!!" resulta k dsd ahir no ha parat d nevar i la makina k trepitja la neu ha sortit a primera hora però com si no haguès fet res, totalment impracticable per fer skating...ja k els palillos son tan estrets k s'afonen d mala manera...ho substituirem per una sessió d SPA !!! je, je, je....
dv 4 gen: SKI: per fi a parat d nevar !!!! han degut caure "a ull" uns 40 cm d neu pols.... aquí no donaven abast i els ha costat una mica ficar en marxa la màquina jq primer s'han dedicat a obrir la carretera...desprès darrere la màquina i tot i k la neu encara estava super tova, 19 kmts xino-xano entre foto i foto !!! Ara però me fa mal tot lo cos !!! Sta tarde SPA i shopping !!!!
dss 5 gen: dia d DESCANS i d tornada a caseta !!!
dg 6 gen: BTT :1h suau per estirar les cames....avui es l'últim dia d les HOLIDAYS k me vaig concedir per desconectar una mica !!!!