dimecres, 9 de gener del 2008

TEMPORADA 2008-PLANIFICACIÓ

bueno, el tema no es tan fàcil com semblava a priori. La concepció bàsica d la temporada si k està prou definida amb un primer cicle d aprox uns 6M per arribar a un pic d forma entre juny-juliol per competir en TRIS d mitja distància podent disfrutar i una segona part d la temporada encara per definir en funció d'objectius i d com hagi anat la primera. La idea inicial era incloure un IM a l'estiu no tant per competir sino com a estimul per l'entrenament, pero el tema dels IM es encara més complicat d lo q sembla.Ja fa anys k tinc clar k fare algún día un IM i enguany no era mal any per provar-ho. Tambè tinc clar q no serà la prova d la meva vida, jq en un IM l'objectiu SEMPRE serà ser finisher per damunt d tot, serà impossible disfrutar i competir en esta distància amb les hores k puc dedicar a entrenar-ho, cada vegada tinc mes clar k la distància on xalaré competint serà la de la mitja distància (carretera o muntanya). Deixant d banda això i com ja he dit abans, enguany era un bon any per intentar ser finisher a un IM, però resulta que este mundillo d sonats es prou limitat, hi ha molt poques proves i per fer-vos una idea a tots els IM en els que m'havia fixat i me resultaven atractius ja estan totes les places cobertes !!!! (dsd luego la penya està com boja, boja, boja...) Suïssa, frankfurt, Roth....tots estan tancats !!! Ja sabeu k el IRONCAT no me motive gens pq veig el IM com algo més q una prova d'un día i busco destins i proves atractives i bueno amb tots els respectes per l'ampolla, no es este el destí ni la prova que busco.... Lanzarote tc me motive gens o sigui que continuo buscant però el tema esta xungo !!! Bueno a falta doncs d concretar els TRI-objectius del juny-juliol la cosa aniría més o menys així: el GEN me'l prenc sense gaire planificació prèvia pero fent una mica d tot, anirè al CTO ESP D TRI HIV i anirè tirant-me regularment a la piscina que prou m coste !!!, a partir d'aquí faré un microcicle aprox d unes 4 setmanes (que possiblement coincideixo amb el febrer) amb prioritat a la NAT (veritable punt feble), desprès dedicaré un microcicle d 4 o 6 setmanes amb prioritat al running que finalitzaria si tot va be amb una MARATO a la primavera (possiblement a l'abril...que per cert haurè d mirar si la k tinc pensada tb està tancada com els TRIS !!!), a partir d'aqui un altre microcicle d unes 4 setmanes ara dedicat a la bici (amb les limitacions propies d la feina....) i així arribariem ja a punt per les compes del JUNY !!! mentrestant hi ha compes k tenen bona pinta com alguna MITJA, algun DU CROS, els TRIS CROS del X-Terra... que intentarè anar quadrant dins d la preparació !!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per anar a un IM dels coneguts la inscipció l'has de fer abans de Nadal i inclús algun a l'endemà d'acabar la cursa. Et queden les opcions del Embrunman on el sector de bici és una etapa de tour pujant L'Izoard de Cat.Especial o el Elbaman a l'illa d'Elba , són dos IM amb poca gent. Jo segueixo amb l'idea d'anar al Ironcat, abans el 27 d'abril hi ha el campionat d'Espanya de llarga distància a Elche 4km-120km-30km.T'apuntes?

Anònim ha dit...

uffff elche quasi k me motive menys k l'ampolla k ja es dir !!!!! a Niça tb quedaven places pero no m'acava de fer el pes tampoc... repasarè totes les finisher per buscar algun IM guapet dels desconeguts fora de la pell d toro !!!! d totes maneres quasi q prefereixo fer uns quants de mitja q no pas un IM que me condiciono la temporada !!!! si trobo algun k m quador B i sinó per l'any k b ja ho farem amb mes previsió !!!