diumenge, 20 de gener del 2008

C. ESP TRIATLO HIVERN- FORMIGAL 20/01

bueno, bueno, bueno.....anem a pams !!!!
LA PREVIA: el dss d bon matí fem cap a formigal a veure k tal el circuit i per si li haviem d fotre un cop d mà a luís per montar algo pq li havia dit que pujariem el día abans. Arribem però i ja hi ha per allí tota la penya de la FETRI amb lo qual natros "sobrem"...la primera sorpresa es que del metro i pico d neu que se suposava que hi havia, NI RASTRE, fot un sol d primavera i en los ultims 3 o 4 díes ha desaparegu mes de mig metro de neu....al final i per la manca de neu, monten el circiut lo més alt posssible, a 1800 m d'alçada dalt al portalet just a la frontera amb França....el circuit està en un estat lamentable, bueno d fet no hi ha ni circuit, ni està trepitjat ni te neu tot el recorregut ni res, la veritat es que te un estat lamentable. Com no hi ha manera d entrar amb els skis, ens fiquem les raquetes i anem a fer una volta per coneixer el circuit, al final es un unic circuit, fa uns 3 km i pico i serà el mateix pels skis, la btt i per a correr....es un continuo puja i baixa amb corves xungues i amb 2 repetxos mortals, un de baixada i un de pujada que a simple vista ja es veu que es impossible de pujar ni amb skis ni amb la btt.... a mig matí la màquina comença a trepitjar la neu i diu que a l'endemà estarà tot lo be que es puga pero sense miracles...
LA CURSA: 10 del matí sol de justica, la surtida no promet res de bo, i efectivament així es, desprès dels primers metros es veu de seguida que a l'ample del camí no caben mes de 2 tios amb skis amb lo que es monte un pollo d collons, me xafen los skis per darrere, ens enganxem un munt de vegades, fa costa amunt, me pasen per la dreta, per l'esquerra, per damunt....un desatre !!! quan m dono conte, no portem ni 300 metros i darrere meu no queda ni el TATO, faig la primera pujada d manera LAMENTABLE intentant no enganxar-me amb ningú més però soc incapaç d esquiar com se que ho poc fer, semblo més aviat un pingüino....arriba la primera baixada i penso: aqui començo a recuperar !!! paso olimpicament de fer cunya i adopto la posició d'ou com un campió, el tema s'embala un munt, vaig a tota òstia pero no se que pasa i en una dècima de segon los skis cobren vida pròpia i un se'n va cap a la dreta i l'altre cap a l'esquerra...sense ni temps d donar-me conto M FOTO UNA GALLETA IMPRESSIONANT, cada cama per un costat, la cara a la neu i un parell de voltes de campana...m'aixeco com puc amb mal a tot lo cos !!!! ara si que darrera ja no kda ni déu...Continuo com puc fins arribar a la baixada forta de veritat, com encara me feia mal tot lo cos decideixo baixar amb prudència pero encara es pitjor, caic només començarala i la baixo tota arrossegant lo CUL...lamentable AGAIN !!! acabo la primera volta com puc, he esquiat d la pitjor manera que ho podia fer i me queda un món per davant....NO TINC GENS CLAR QUE ENGUANY PUGA ACABAR !!!! al final començo a trobar una mica el ritme i faig la segona volta millor i la tercera un pelet millor també. Això si, a la baixada forta tot i intentar-ho en cada volta, he caigut a les 3 voltes, de cul de costat i d totes les maneres possibles....Ah bueno, i ja heu vist a les fotos el MURO d pujada abans d'arribar a meta, no ??? allò no tenia nom, era una qüestio de supervivència....al final arribo a boxes a la T1 en 1h04' !!!!! a 174 ppm de mitja "ahí es ná !!!", a partir d'aquí tot ha anat millor, amb la bici es podia fer el circuit damunt en un 98 % del circuit, nomes baixava al MURO final, també he anat de més a menos i al final fins i tot m'ho he pasat be i tot, de totes maneres no aconsegueixo remontar mes que 4 o 5 posicions com a molt ja que a les úniques que paso son a algunes noies....arribo a la T2, m'ho prenc amb calma, me fico les sabatilles d claus i venga que ja hi som !!! 2 voltetes, quasi 6 km que faig millor de lo previst,d fet ha sigut el meu millor sector tot i que ja no tenia opcions d quasi res ( el 45 del parcial), al final quan ja veig al meta veig que porto un paio davant, m fico a 10 metros i espero fins a lúltim moment per veure si va cap a meta o encara li queda una volta....MERDA, va cap a meta, esprinto amb lo k me queda i el paso 1 metro abans d la línea d'arribada; el paio encara ara es caga en mi !!!
Al final, el puesto 56 d 64 que han acabat, he estat 2h26' patint com feia temps k no patia, al fianal av 169 ppm ...he acabat reventat i amb un regust amarg ja que he fet el parcial d ski molt lamentable, he skiat molt pitjor d lo que puc esquiar i especialment la primera volta on sigui per sortir fred o pq m'he bloquejat amb el pollo de la sortida ja m'ha marcat per tota la cursa ja que he perdut tota possibilitat de fer algo digne...a part d'això el parte de guerra ho veurem demà, quan surton tots los cops de les caigudes i lo que me preocupe més: una estrabada a l'abductor que m'he fet a la primera galleta que ja vorem com evoluciona !!!