dilluns, 14 de gener del 2008

SETMANA 3

dll 14 gen: avui dia d DESCANS, la tria d la marató d la primavera va per bon camí....
dm 15 gen: RUN: 55' TPN suau av 153 ppm, de mica en mica ja es va aclarint la planificació d la temporada, per ara ja tenim com a cites importants i amb inscripció "confirmada" la marató d primavera i el TRI-B d Zarautz al juny, te bona pinta !!!
dx 16 gen: un día fastigòs per sortir a entrenar, fotia una ventada d por, al final he decidit anar al GYM, avui aqui era la vespra d sant antoni, aki no fan fogueres fan una especie d barbacoes al carrer, vamos resumint que al gimnàs estava jo i els 5 fanàtics d les makines k ja formen part del mobiliari, he fet 45' mixtes d bici estàtica a aprox 105 RPM i cinta d running, av 148 ppm. Un entreno sense pena ni glòria, això si: he fet una bona suada !!!
dj 17 gen: avui no he fotut res, no era el pla previst pero el día s'ha anat complicant per moments...al final m semble k el descans no m'anirà gens malament pq últimament tinc les cames bastant tocadetes...ara per la nit he fet sessio doble de COMPEX i dmà cap a la neu again......
dv 18 gens: descans, jornada de viatge cap a panticosa on trobem hotel a última hora (com sempre ), arribem justet per sopar !!!!
dss 19 gen: jornada de reconeixement del circuit, com no està trepitjat no es pot fer amb els skis, fem una volta amb raquetes i una amb la btt, desprès me fico els skis i faig uns metrets, he comprat un spray i semble k lliscon una mica mes....ja vorem !!! ah ! el circuit promet..."made in luís "
dmg 20 : C. ESPANYA DE TRIATLO D' HIVERN