dilluns, 4 de maig del 2009

SETMANA 19

dll 4 maig: TRANSICIÓ mega suau d 2h45' a ritme de "verano asul" , BICI 1H45' av 130 ppm + RUN 1H justa, av 142 ppm, a pesar de tenir les potes una mica cansadetes, la veritat es que al ritme d'avui podria haver fet hores i més hores...d totes maneres avui he recuperat una tradició que tenia una mica oblidada últimament i que tan B me va...el meu amic COMPEX !!!

dm 5 maig: TRANSICIÓ again, avui NAT 45' al mar de l'ampolla amb companyia de ñoñamstrong & irontrepa, amb una mar, diguem que "divertida" , ñoñoman ha ficat totes les seves cartes damunt d la taula i ens ha descobert la seva arma secreta de cara al maresme per evitar cops a la natació i sens dubte que es una arma definitiva per nadar sense ningú a la vora....desprès de una T1 lenta de collons per part de la tri-parella (no serveix d res tirar-se 1000 hores a la piscina durant tot l'hivern per rebaixar 2' en un milqui si desprès fem una T1 on dona temps de fer una migdiada....) ens llancem a fer una tirada de RUN, 1H25' a ritme suau per part meva i de ñoñoman, irontrepa ens ha acompanyat la meitat del recorregut pero el pulsometro no parava de pitar-li de lento k anava i al voltar ha decidit tornar a un ritme més exigent. Com a colofó un bon bocata amb la gana ja feta i cap cada ovella al seu corral...

dx 6 maig: BICI 1H25' Tot i no ser el día més adient per fer-ho, m'he decidit per complir amb le planning previst i fer l'entreno de sèries curtes convivint a la "linea roja", exprimint les potes al màxim d lo k hi havia i treient-li la carbonilla al pistó. No he pogut amb les 4 sèries previstes, m'he quedat en 3, totes en pujada i aprox. d uns 10' c/u amb av ppm d 165,166 i 167 respectivament convivint molta estona d cada sèrie per damunt de 170 ppm a zona limit, agonintzant més k patint ( 174 ppm en bici son moltes ppm's companys...), el final d cada sèrie es agonia pura !

dj 7 maig: RUN 1H tot i sortir amb les potes cansades, amb 20' suaus al començament, 30' alegrets rodant en negatiu (av 152 ppm) i 10' suaus again.

dv 8 maig: DESCANS, avui havia de baixar a nadar un ratet a la mar però al final entre pits i flauts he optat per descansar.

dss 9 maig: TRANSICIÓ (1h30') curta però exigent, la idea inicial era fer 2h de bici i dp correr un ratet, però el vent en contra i sobretot la quantitat de camions conduits per descerebrats que circulaven per la N340 m'ha fet desistir al poc de començar. Al final he completat 1H justa de BICI, av 155 ppm per 34,66 km + RUN 30' justets, av 165 ppm, apretant de valent per acabar a dures penes per davall d 5' / km. Mentre corria anava pensant en lo ritme ideal per una compe d distància HALF IM, pensava si valia la pena rodar en bici a 34 km/h i pagar el pato corrent o ser més conservador i rodar més suau i poder correr més ràpid ??? però algú m'assegura que si rodo a 30 km/h podré correr a 4'30" la mitja en lloc de a 5 ' ??? A l'arribar a casa he fets uns càlculs ràpids que us penjo pq cadascú tregui les seves conclussions....(jo ja ho tinc bastant clar ! ) Els càlculs son per distància HALF IM :

Si rodes a 34 km/h i trotes a 5' ---------- 4h24"
Si rodes a 32 km/h i trotes a 4'40" --------4h 27"
Si rodes a 30 km/h i trotes a 4'30" --------4h31"

Que en penseu ???

dmg 10 maig: RUN 1H justa en aquell entreno que m'agrada quan estic fort (llàstima k avui no era el cas i he patit + k gaudit...), 20' av 145 + 20' av 155 + 20' av 168 ppm. Ho tornaré a repetir aviat a verure si tinc millors sensacions k avui !

RESUM SETMANAL :

NAT: 45' en 1 sessió
BICI: 4H10' en 3 sessions
RUN : 4H55' en 5 sessions

TOTAL SETMANA : 9H50' Content amb la setmana tot i tornar a fallar amb la NAT again, jq al disminuir el volum de km's amb la bici ja no serà tan fàcil pasar de les 10 h !

16 comentaris:

Colibri ha dit...

Bon entreno Pantani! Tú rai que ho saps fer... jo com les cabres. Entrenaments com aquell que fa els encierros als Santfermins. Llàstima que falta el toro darrera, ja ja ja.

Colibri ha dit...

La foto Pantani, la foto! Ja era hora que actualitsessis els entrenos paio. Tot a amagatons, sembles Rasmussen, collons!

joan ha dit...

ja saps k no amago res,home...he tingut un parell d dies liadillos...los k amaguen coses los tens mes a la vora !

joan ha dit...

a vore si dma faig una fotillo al mar i te la canvio k la neu ja no kda molt be...

Albi ha dit...

Ara t'escolto home! De totes formes és la foto de la temporada (fins ara clar!). Arrossegar una MTB per damunt la neu té el seu treball noi.

Xavvv ha dit...

Be dins la meva inexperiencia crec que es mes facil o factible rodar a 34 km/h i despres mirar d'aguantar a 5 m/km que no pas reservar a la bike per despres poder apretar al run . Encara que tot aixo s'ha valorar mirant el perfil de la bike i del run

Colibri ha dit...

Sincerament penso que estàs més a prop de la primera magnitud que no pas les altres. Estic més que segur que pots anar a 34-35 kms/h (i el terreny ho permet)i després fer una cursa a peu progressiva i per sensacions (per alguna cosa, en aquest apartat ets un mestre). Si la resistència la tens treballada ... convençut que acabaràs per sorprende't a tú mateix.

joan ha dit...

ningú aposta per rodar + conservador ???

Anònim ha dit...

Jo també agafaria la primera opció, de fet és la que fas millor temps, per tant no hi ha color. També s'ha de dir que pot ser és la que tens més entrenada o més a l'abast. De totes maneres rodar a 34km/h no és cap regalo, t'ho dic jo que n'he fet uns quants:
2008 Banyoles(2'2-80-20) a 36km/h i a 5'21"
2009 Sueca (10-82-20) a 35km/h i a 4'12"
2009 Elche (1'9-93-21) a 34km/h i a 4'55".
Sort.
Irontrepa

ñoño ha dit...

jo aniria a 34km /h i a 4:30 lo run, vas mes rapid. jajajajjaj.
Essen part de la`preparació crec q no es tant important, jo voldria si puc fer molt fort la bici i fer lo run amb fatiga , independentment del temps final.

joan ha dit...

Igual no m'he explicat B ! NO parlava del HALF del maresme en concret, sinó en una hipotesi d cursa en general ! Jo al maresme ja us vaig dir a començament d'any k m'ho prenc com un TEST per zarautz (k es realment el meu 1er TARGET de l'any ! )i per coneixer el recorregut per l' IM de l'octubre o sigui k com ja vaig dir, la inteció serà fer la bici a bloque i subsistir al RUN com puga ! Una manera d'entrenar com un altra... ;)

joan ha dit...

jo tambè aposto per 34 i 4'30" PAYASO !!!

ñoño ha dit...

la revista finisher d'este mes porte un article, "estrategia del esfuerzo" que potser et pot aclarir dubte,...... o no.

joan ha dit...

pues li faré un cop d'ull quan puja al poble....tot i k potser llavors ja serà tard ! ;)

ñoño ha dit...

segons l'article auries d'apostar per conservar en bici i apretar al correr

joan ha dit...

ja m'ho pensava,ja...pero les mates son les mates !